busnrail_fans 發表於 2023-8-11 10:09

cx838 發表於 2023-8-11 07:59
955唔得,其實和54區人口結構有關,班人未有能力到鰂魚涌商貿區返工,可能停係荔枝角或者九龍灣那些小公司 ...

「佬fo嶺」班友應該佔唔少港島東返工啩

天空之神 發表於 2023-8-11 10:25

08x200-201 發表於 2023-8-11 10:05
不過屎開了條50R,但系開來無野搵野做

仲不如50早日落實RPP計劃開半全日試試能唔能從B3X轉60X果d客度執d ...

係都 B3X 紅橋轉車站轉 58X 啦

selfcloser 發表於 2023-8-11 10:28

Novoland最後一期預計2025年中先入晒伙應該會慢慢多客。

1320 發表於 2023-8-11 10:50

cx838 發表於 2023-8-11 07:59
955唔得,其實和54區人口結構有關,班人未有能力到鰂魚涌商貿區返工,可能停係荔枝角或者九龍灣那些小公司 ...

的確係, 再加同 962C, 952C 差唔多時間開, 想食埋佢地轉車都無咩機會.....

1320 發表於 2023-8-11 10:52

busnrail_fans 發表於 2023-8-11 10:09

屯門返 港島東 交通成本好貴, 無返咁上下收入真係諗唔過.....

toyl 發表於 2023-8-11 10:59

唔好忘記1手客有九巴月票送;P

jocosben 發表於 2023-8-11 11:00

搭過幾次955回程,都坐得滿窗口位,無見過10-20咁差

nokia 發表於 2023-8-11 11:05

基本上P960同955鬥頹? 不如955轉俾九巴做,換50/55/950停屯仁街+華都+屯市

toby_tl10 發表於 2023-8-11 11:06

YouTime 發表於 2023-8-11 00:37
50都唔好得去邊,都係15-20個
成條彌敦道除左20A冇一條差得過佢

唔好唔記得3X,停完先達都係得3個客上橋

12Lane 發表於 2023-8-11 11:12

nokia 發表於 2023-8-11 11:05
基本上P960同955鬥頹? 不如955轉俾九巴做,換50/55/950停屯仁街+華都+屯市

九巴自己960X客似雲來你估佢會唔會好想要條955?
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 城巴955唔知要蝕到幾時?