teddybus 發表於 2023-10-8 23:09

shakugan2005 發表於 2023-10-8 20:35
的確係no one cares , 將D廢線改到個編號古靈精怪都係廢線一條, 唔會因此多左人搭, 依個POST前我都唔知有 ...

VIP知唔知亦都係no one cares
如果VIP偉論成立
唔通改個username古靈精怪又係廢人一個咩?

shakugan2005 發表於 2023-10-9 00:35

teddybus 發表於 2023-10-8 23:09
VIP知唔知亦都係no one cares
如果VIP偉論成立
唔通改個username古靈精怪又係廢人一個咩? ...

你留意下你講緊咩偉論, 我講既條件式成立係唔一定引致你講既條件式會成立

我講既係本身係廢,改個古靈精怪既名佢都係廢

你講既係改個古靈精怪既名,咁佢就係廢

ky927 發表於 2023-10-9 15:40

唔係話開231 馬灣出南昌定九龍站專利線咩?用埋條線做兩水客啦如果淨係做六日

horivhyc 發表於 2023-10-9 15:42

ky927 發表於 2023-10-9 15:40
唔係話開231 馬灣出南昌定九龍站專利線咩?用埋條線做兩水客啦如果淨係做六日
...

要下年先開到

北歐暖男洛基 發表於 2023-10-9 15:47

輕微離題一下
我見到W4呢個編號第一時諗咗以為終於要開條大西北高鐵接駁線
話時話,西九龍站總站仲夠位放多條線咩?

GD1570 發表於 2023-10-9 15:56

輕微離題一下
話時話,西九龍站總站仲夠位放多 ...

如果跟現時嘅免費線做法,應該唔會擺入總站,而係用H或者J出口…

sunhoo 發表於 2023-10-9 16:30

輕微離題一下

大西北高鐵接駁綫已有260x 268b 269b

GD1570 發表於 2023-10-9 16:33

sunhoo 發表於 2023-10-9 16:30
大西北高鐵接駁綫已有260x 268b 269b

大西北接駁高鐵緊係叫你搭屯馬綫啦;P

ky927 發表於 2023-10-9 16:56

輕微離題一下

再離題D,其實西九龍站咪又係口岸,尷硬要一地兩檢,其實咪又係一個口岸,其實用返B系就得,用不著又開W 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

同埋大西北有咁多口岸,落馬洲、深圳灣同埋港珠澳,其實要落返市區去轉高鐵應該唔係好大需求

北歐暖男洛基 發表於 2023-10-9 17:49

ky927 發表於 2023-10-9 16:56
再離題D,其實西九龍站咪又係口岸,尷硬要一地兩檢,其實咪又係一個口岸,其實用返B系就得,用不著又開W...

同樣道理,W系中最多餘的本應係W3(我羅湖過關唔好?),只係畀人開發咗另類用途所以佢收視反而最高
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 九巴W4開辦消息