TR1614 發表於 2023-12-16 08:48

嶼巴11.7米A95數問

據聞YN331前排行東涌道時副偈頂唔順冧左,整左幾個月先復出。 有人話YN331以後唔會再入嶼南,未知是否屬實?批量產A95去向又會如何?MAN偈係咪真係咁怕熱?

kei_hk 發表於 2023-12-16 10:29

批量產係分2批的﹐第一批係 "必買"﹐第二批係 "選擇性"。

第一批行唔到嶼南就行東涌一帶及深圳灣﹐唔會浪費的。

入唔到嶼南﹐又可以唔買第2批。
車真係可靠地進出嶼南﹐又或者需要額外車行非嶼南地區﹐咪買埋第2批囉。

成個買車合約﹐根本係進可攻﹐退可守。:P

GeorgeL 發表於 2023-12-16 21:03

可以問九巴借部Voith E6M (行51嗰堆)試路

s3n370 發表於 2023-12-16 21:10

GeorgeL 發表於 2023-12-16 13:03

荃錦係長但係無東涌道咁斜

FBI2 發表於 2023-12-16 23:15

kei_hk 發表於 2023-12-16 10:29
批量產係分2批的﹐第一批係 "必買"﹐第二批係 "選擇性"。

第一批行唔到嶼南就行東涌一帶及深圳灣﹐唔會浪 ...

有傳連第一批都退埋訂

天空之神 發表於 2023-12-16 23:37

GeorgeL 發表於 2023-12-16 21:03

當年就係借左新巴 40xx 試路先買緊迫版 A95

kei_hk 發表於 2023-12-17 21:49

有傳連第一批都退埋訂

咁興奮?

其實支標﹐截標後有無同車廠confirm 簽合約?

JX9097 發表於 2023-12-17 23:51

有傳連第一批都退埋訂

咁激動🫢

slsso 發表於 2023-12-18 09:28

kei_hk 發表於 2023-12-17 21:49
咁興奮?

其實支標﹐截標後有無同車廠confirm 簽合約?

貨不對辦點解唔退得 (合約實有包底)
特規車特規價就係為左入嶼南,你行兩轉就燒偈仲唔係貨不對辦?

班巴迷嗰陣仲話E400點廢,廢極都可以日日頂閘上落東涌道囉

Kirino 發表於 2023-12-18 09:31

slsso 發表於 2023-12-18 09:28
貨不對辦點解唔退得 (合約實有包底)
特規車特規價就係為左入嶼南,你行兩轉就燒偈仲唔係貨不對辦?

E400部車細咁多,邊有得比?
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 嶼巴11.7米A95數問