ricky 發表於 2024-2-23 22:34

入唔到。

ricky 發表於 2024-2-23 22:35

當年有人FF 606X拉去啟德,最終由608P「接手」

ricky 發表於 2024-2-23 22:46

797到時係唔係唔再行龍翔道同采頤花園,行四美街出太子道東返康城?

eric278 發表於 2024-2-23 22:50

mak5052 發表於 2024-2-23 22:12
20A, 22D 冇動作? 有些怪 (獲選為幹線, 但未有建議提升服務) 至少 22D 應該拉到郵輪碼頭及 AIRSIDE (方便轉 ...

去年RPP已建議AIRSIDE開城巴22S及九巴25
估計要等協調道來回程(AIRSIDE至宋皇臺道)完全打通及啟欣、啟悅兩個屋苑入伙才可開線

mak5052 發表於 2024-2-23 22:53

eric278 發表於 2024-2-23 22:50
去年RPP已建議AIRSIDE開城巴22S及九巴25
估計要等協調道來回程(AIRSIDE至宋皇臺道)完全打通及啟欣、啟悅 ...
不關 22S 事, 而是 22D 既然身為承豐道幹線就應該拉到接近太子道的地方以便轉同樣是幹線的 793, 甚至 22D, 22X, 22R 應該合併為一條 22D, 除非承豐道幹線是 22S 而非 22D

JZ3968 發表於 2024-2-23 22:55

224X特班拉去Airside作用係咩? 嗰度落去尖沙咀變相仲耐左, 唔係搭鐵或者5A仲快咩?

6516 發表於 2024-2-23 23:01

ricky 發表於 2024-2-23 22:46
797到時係唔係唔再行龍翔道同采頤花園,行四美街出太子道東返康城?

寫得經麗晶都無咩可能上到龍翔道

VK4642 發表於 2024-2-23 23:04

797點解唔跟22(M)去啟德再落隧道?

UA2892 發表於 2024-2-23 23:05

newfastbaby 發表於 2024-2-23 23:07

mak5052 發表於 2024-2-23 22:12
20A, 22D 冇動作? 有些怪 (獲選為幹線, 但未有建議提升服務) 至少 22D 應該拉到郵輪碼頭及 AIRSIDE (方便轉 ...

797嗰張圖睇完一嚿雲咁 又要行太子道東又要停咩沐元街稅務中心對面
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 九龍城區部份2024-2025 RPP