kmb71k 發表於 2024-2-23 23:10

咁多路線拉去AIRSIDE
AIRSIDE有冇咁多位擺?

HR1377 發表於 2024-2-23 23:11

VA73@2A 發表於 2024-2-23 21:35
797幾時俾咗九巴做?
張景勛 - 🚌 【 2024 - 2025 年度九龍城區巴士路線計劃 】🚌... | Facebook

已更新

tst790lhp 發表於 2024-2-23 23:11

newfastbaby 發表於 2024-2-23 23:07
797嗰張圖睇完一嚿雲咁 又要行太子道東又要停咩沐元街稅務中心對面

會唔會係景泰街之後先再入啟德兜圈? 留名繁忙時間臨華街(往新蒲崗)去到臨華街(往康城)一個鐘起跳

newfastbaby 發表於 2024-2-23 23:12

6516 發表於 2024-2-23 23:01
寫得經麗晶都無咩可能上到龍翔道
重口味啲可以啟新道 -> 七寶街 -> 六合街 -> 四美街 -> 彩虹道 -> 大有街 -> 爵祿街 -> 景泰街

咁行做返晒大部份原有新蒲崗區車站

AE367 發表於 2024-2-23 23:13

newfastbaby 發表於 2024-2-23 23:07
797嗰張圖睇完一嚿雲咁 又要行太子道東又要停咩沐元街稅務中心對面

似係新站位,或者以前譽港灣在協調道的站位。

VA73@2A 發表於 2024-2-23 23:19

HR1377 發表於 2024-2-23 23:11
張景勛 - 🚌 【 2024 - 2025 年度九龍城區巴士路線計劃 】🚌... | Facebook

已更新

但係改完都係錯;P;P

個助理真係炒得

6516 發表於 2024-2-23 23:23

AE367 發表於 2024-2-23 23:13
似係新站位,或者以前譽港灣在協調道的站位。

照咁睇就係啟德行動基地果邊入
停82暫時個街邊小巴總站, 再跟5M u-turn埋站落隧道

某程上都係撥亂反正, 不過嫌佢改得唔夠兇狠
但如果去到新蒲崗都仲要兜番入去鑽石山..就不如摺左佢

newfastbaby 發表於 2024-2-23 23:24

6516 發表於 2024-2-23 23:23
照咁睇就係啟德行動基地果邊入
停82暫時個街邊小巴總站, 再跟5M u-turn埋站落隧道

用啟德入新蒲崗都算係早兩三年版友心聲,但個改法總係同大家覺得最順路嘅行法有偏差

ricky 發表於 2024-2-23 23:31

道路設計,入隧道要協調道調頭入

newfastbaby 發表於 2024-2-23 23:35

ricky 發表於 2024-2-23 23:31
道路設計,入隧道要協調道調頭入

如果係用太子道東屈返入協調道,應該唔需要調頭 直接停稅局門口咪得,係切線比較短時間啲
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 九龍城區部份2024-2025 RPP