3asv@59x 發表於 2024-4-19 13:43

kay 發表於 2024-4-19 13:26
雙層電巴係適合行客量唔高或者已經開緊25 30分路線 屯門無咁多呢類線但市區好多 ...

踢曬去觀塘行11B 11C 11D 13M 呢d最好

SIUHO1218 發表於 2024-4-19 16:42

Eddie 發表於 2024-4-19 11:36
當初拍板買BYD條友明知下層座位嚴重不足都照買咁多係咪應該問責 ?
AED到今日都未首航 BED短期內大量交到貨兼相對穩定現時電車車隊贏屎水幾條街你又唔講?
電車呢家野同雙輪椅一樣 你唔知幾時又會變左招標加分位

失落招標線對九公黎講仲衰過買錯車

KG1428 發表於 2024-4-19 17:14

YV2597已在沙廠報到,行89B。沙廠可能係最多電巴車廠之一。

Fuk19805 發表於 2024-4-19 17:17

Modern-stage 發表於 2024-4-19 13:26
咁都好過54 日日單層🤪
ASB ASC唔係話企就企,車尾咁高根本冇人會企上去:L
BED至少一直低地台又有雙輪椅,可以企多好多人; 唯一係BED喺上村唔知夠唔夠軚,大陸車唔夠軚嘅老問題一直冇解決過,呢個問題係除咗青年之外,宇通同BYD都一直存在嘅問題

Togepi 發表於 2024-4-19 17:40

PF2802 發表於 2024-4-19 08:27
低載車滾回低載線

咁U廠都有低載線嘅, 滾回低載線唔使滾出U廠嘅:lol

YellowWorksheet 發表於 2024-4-19 19:47

moonchan 發表於 2024-4-18 23:42
鄉郊線朝早個客量唔低架 派細車會做唔哂留後等收投訴

之前唔係話69/251C已批,臨門先停咗。

何老闆 發表於 2024-4-19 19:57

YellowWorksheet 發表於 2024-4-19 19:47
之前唔係話69/251C已批,臨門先停咗。

69會唔會因為拉車/長途線攝車關係而唔用BED?

ATH1 發表於 2024-4-19 20:11

BED極速得64-65一樣大問題

williamau 發表於 2024-4-19 23:21

tkglobe 發表於 2024-4-19 10:20
234X 個幾架幾時可以調走

荔廠果堆根本只係名義上既掛牌, 日日都周圍走...
238X直頭好似冇行過咁滯..

GR614 發表於 2024-4-20 09:47

屯廠咁鐘意拎新車,點可以無U廠份,最好比哂佢添:lol

#曲
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: BYD雙層電巴在屯門公路使命已接近完結