V6B36 發表於 2020-4-18 22:56

下週一U廠採用正常時間表路線

元朗: 68A 68M 268C 269D 968
屯門: 52X 59A 59M 59X67M 259E

其他路線將逐漸加返班次

kay 發表於 2020-4-18 23:02

其實政府都未吹雞正常工作,少有會行前一步
DSE個日先開始出齊車都唔遲啦

FBI2 發表於 2020-4-18 23:03

68A終於唔駛再玩野開30分

tofu 發表於 2020-4-18 23:11

雖然777話wfh都唔係所有寫字樓部門都有wfh,
正如你公司HR出到email咩WFH指引乜乜乜咁,係威係勢咁,
但係最尾果個係寫詳情跟返你部門啊頭,
姐係部門啊頭果句先係真, 777講乜都假

我想講既其實係有d政府部門已經完左wfh要返返office返工啦
呢排其實都唔見得稅務大樓同舊灣仔警署少左人上落

Ricky403 發表於 2020-4-18 23:22

所謂正常時間表可能都會比表列疏半格到一格:lol

MCMoore 發表於 2020-4-18 23:29

厹:知你班人見到個位數就好想出街

HG6729 發表於 2020-4-18 23:45

其實59A出疫情班次咪得

Quanta 發表於 2020-4-19 00:03

正常班次應該都係好似以往咁 正常地收一兩架車

EX-TL 發表於 2020-4-19 01:02

run下先都好嘅, 好似最初一話work from home, 即刻派單層落大線, 大量路線暗中減班, 最終被狂插, 呢鋪算係汲取教訓, 但只係局部, 而唔係全面.

如果4月24日先做, 派番啲收左好耐嘅車出嚟行, 各種系統突然有乜依郁, 都有三日時間去整好佢.

流星☆雨 發表於 2020-4-19 01:34

始終DSE係一年一度大事,無理由要班中學雞冇車去考場
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 下週一U廠採用正常時間表路線