FBI2 發表於 2020-7-27 18:04

九巴263C延長路線消息

由2020年8月3日起,九巴263C將延長至大埔工業村.

lsc04d11 發表於 2020-7-27 18:22

平時多唔多城隧客搭75K轉73X既呢? 宜家直接搭263C城隧轉荃葵青線都得喎會唔會加班應付呀?

0q9w8e 發表於 2020-7-27 18:30

應該入埋教大

Anonymous 發表於 2020-7-27 18:33

平時多唔多城隧客搭75K轉73X既呢? 宜家直接搭263C城隧轉荃葵青線都得喎會唔會加班應付呀? ...

頂唔頂得順18.4去荃葵青?如果ok嘅話歡迎加班

271_N271 發表於 2020-7-27 19:05

平時多唔多城隧客搭75K轉73X既呢? 宜家直接搭263C城隧轉荃葵青線都得喎會唔會加班應付呀? ...

見你提起先發現,263C東行係唔停城隧,
根本冇成本,剩咁多容量都唔幫73X清客......

ccchhhuuunnn 發表於 2020-7-27 19:10

入科學園執263A雞仲多客

Anonymous 發表於 2020-7-27 19:26

根本冇成本,剩咁多容量都唔幫73X清客...... ...
263C由屯廠,58M同263抽車,同埋263C開黎係唔想屯門居民喺城隧轉車。宜家仲要收貴左 (唔停城轉先值呢個價),只做屯門同大埔客其實冇咩問題。

lsc04d11 發表於 2020-7-27 19:31

根本冇成本,剩咁多容量都唔幫73X清客...... ...

呢點我知 因為東行根本同73X一樣 唔想屯門客嘥時間喺個站度 但宜家入埋工業邨就真係另一回事城隧冇車入大埔工業邨 九巴開唔開呢條水就睇佢取向。。。。

上面有人講有冇人俾18.4去荃葵青75k轉73X都係15.3 俾唔俾呢個差價?見仁見智但大埔中心開既263C都有人上黎城隧落既話工業邨點都會再加啲人會咁搭既

ViviTse 發表於 2020-7-27 19:44

終於有多架長途線入埔工啦,感動:'(
但唔停轉車站

ATSE40 發表於 2020-7-27 22:20

詳情:

頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 九巴263C延長路線消息