KE7066 發表於 2020-12-16 16:25

mmlcs36 發表於 2020-12-15 22:46
星期六日、平日朝早兩倍分
所以800分實際未必搭夠800蚊

除非你個個禮拜六日跟足兩部豬坐足全日所以先上到 800,又或者每個週末都大西北出港島之類嘅高消費乘車,否則開支真係同買月票差唔多 :L

abh 發表於 2020-12-17 18:32

andy92 發表於 2020-12-15 22:50
Tiny 見親都係得 BMW i3
之前換到5號MMC,豬年,狗年,生命熱線,稽查車...,友人換到15A ATSE等。宜家邊度仲有唔係Q版 / KMBLOCK?

FX7611 發表於 2021-1-12 19:12

想問下大家知唔知而家各個換領點可以換d 咩?

Kj2052 發表於 2021-1-12 19:44

FX7611 發表於 2021-1-12 19:12
想問下大家知唔知而家各個換領點可以換d 咩?
顧客服務中心:
400:口罩(30個)
細車仔(q bus)
7iny車仔
細kmb block
A線機場巴士成人車票兩張

「火焰山重慶火鍋」半隻龍蝦餐飲優惠

600:合金車仔

800:口罩(50個)
大迴力巴士
大kmb block

款式視乎當日返貨而有不同

其他換領點:maybe just 口罩、車票

lsc04d11 發表於 2021-1-12 21:13

做咩唔提800分換九巴八達通? 我星期日下午去屯門問800分係淨番八達通換咋

天空之神 發表於 2021-1-12 22:05

Kj2052 發表於 2021-1-12 19:44
顧客服務中心:
400:口罩(30個)
細車仔(q bus)

400 分
多左紅B9USB 手指16GB
600 分
N情景巴士,AAU 錢箱,Yeah 彈射車仔
800 分
多左將軍澳區巴士站牌

HV9990 發表於 2021-1-13 01:08

天空之神 發表於 2021-1-12 22:05
400 分
多左紅B9USB 手指16GB
600 分

600分應該唔係N比例模型,係1/120嗰啲

另外我發覺佢啲Q巴款式成日轉既

FX7611 發表於 2021-1-13 01:29

咁而家換緊咩Q 巴呢? 我之前換過龍運B8L, ATEE 同埋開龍

kei_hk 發表於 2021-1-13 15:36

話時話﹐而家分數入賬好似提升左效率。

由原本的8日變成6日就入賬﹐但條款都係講8日。

另外﹐每日有3分派﹐自己去apps link 去的網頁﹐自己簽到取分。

KE7066 發表於 2021-1-13 19:10

FX7611 發表於 2021-1-13 01:29
咁而家換緊咩Q 巴呢? 我之前換過龍運B8L, ATEE 同埋開龍

九龍灣廠見過有 金3ASV 42A Q巴
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 九巴積分換禮品