LN9267 發表於 2021-5-8 19:43

元朗區議員透露城巴修改今年度路線計劃方案

https://www.facebook.com/782704678569791/posts/1835988329908082/?d=n

其實看得出Bravo並不是鐵板一塊,只要有商有量,就可以邁向達成共識。

下圖由 hkitalk.media 小編加上

053h4 發表於 2021-5-8 19:47

城巴終於識醒,知道灣仔客早收工,大約1740-1820係灣仔客高峰期,改道後相關乘客就坐到直車。

VA73@2A 發表於 2021-5-8 19:53

簡單講:
967天水圍尾車延長至1830
967X銅鑼灣頭車提早至1700開
N969 尾車維持經大欖隧道前往銅鑼灣+天水圍去屯門雙向分段

YY487 發表於 2021-5-8 19:54

有得賺嘅區當然可以有商有量

kay 發表於 2021-5-8 19:56

其實都無完全回應區佬訴求,唔見兩邊分歧少左

053h4 發表於 2021-5-8 19:58

kay 發表於 2021-5-8 19:56
其實都無完全回應區佬訴求,唔見兩邊分歧少左

非政治議題,後續有合作空間,人地都無話要贏到盡。

kay 發表於 2021-5-8 20:33

053h4 發表於 2021-5-8 19:58
非政治議題,後續有合作空間,人地都無話要贏到盡。

班區佬開頭係嗌反對
當然反對有無效就

JC8385 發表於 2021-5-8 20:44

真係不如望老九tune一tune夜晚出去265M同968到嘅時間好過

ky927 發表於 2021-5-8 21:47

最尾個班係叫咪叫過另一個number好D?始終行屯公嘅班次有雙向分段,同埋有上落客;一下唔知上錯車就西隧見。

shakugan2005 發表於 2021-5-8 23:11

ky927 發表於 2021-5-8 21:47
最尾個班係叫咪叫過另一個number好D?始終行屯公嘅班次有雙向分段,同埋有上落客;一下唔知上錯車就西隧見 ...

960五點已經開頭車, N962/N969最尾果班應該叫962/969
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 元朗區議員透露城巴修改今年度路線計劃方案