KU7668 發表於 2021-6-26 13:03

其實E36P係咪唔可以用12.8米車

近期1005所見E36P只有出12米車記錄
而上村總站車坑同出站位過窄
其實呢條線係咪唔准用12米8

HR1377 發表於 2021-6-26 13:04

如果E36P可以用12.8米,54和251B一早用左12.8米(968柯打)

FBI2 發表於 2021-6-26 13:11

你試下拎架12.8米入上村,睇下點再講囉

Neutroginger 發表於 2021-6-26 13:57

FBI2 發表於 2021-6-26 13:11
你試下拎架12.8米入上村,睇下點再講囉

其實佢知唔知上村係邊? ;P

AtrHenu 發表於 2021-6-26 14:08

HR1377 發表於 2021-6-26 13:04
如果E36P可以用12.8米,54和251B一早用左12.8米(968柯打)

當厹巴54,251AB近年極奇量放寛只可以用12米雙層,長單的時候,都知石崗一帶點可以俾UE6X行.;P

btw,小弟認為E36A/P走線有D亂嚟認為大快活可以有空間同E43執一執走線,唔駛大家客量都鬥低!!:@

HR1377 發表於 2021-6-26 14:18

AtrHenu 發表於 2021-6-26 14:08
當厹巴54,251AB近年極奇量放寛只可以用12米雙層,長單的時候,都知石崗一帶點可以俾UE6X行.

btw,小弟認 ...

251A可以用12.8米巴士行走

SLsTuDiO 發表於 2021-6-26 16:50

HR1377 發表於 2021-6-26 14:18
251A可以用12.8米巴士行走

251A個循環點都唔係上村總站, 係上村球場wor

GD1570 發表於 2021-6-26 17:58

樓主自己都講咗「上村總站車坑同出站位過窄」,同埋點解一定要條線行12.8米呢?

正如A34又係咪要問呢?

KU7668 發表於 2021-6-26 19:27

GD1570 發表於 2021-6-26 17:58
樓主自己都講咗「上村總站車坑同出站位過窄」,同埋點解一定要條線行12.8米呢?

正如A34又係咪要問呢?

其實960A/B/P/X都可以用lor,不過唔知點解A34唔准用

SLsTuDiO 發表於 2021-6-26 19:32

KU7668 發表於 2021-6-26 19:27
其實960A/B/P/X都可以用lor,不過唔知點解A34唔准用

洪元路個到擺明就係兩間公司 雙重標準
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 其實E36P係咪唔可以用12.8米車