Twinings 發表於 2021-9-9 21:07

61233 發表於 2021-9-9 15:31
希望其他960系都可以入,出面大路塞到爆...

結果屯門西北960沿線成為大輸家,得兩班車出銅鑼灣,建生同大興仲要冇車出銅鑼灣(唔計尊貴P960服務),反而青公/景峰/洪水橋有多班車出銅鑼灣

he_01 發表於 2021-9-9 21:09

結果屯門西北960沿線成為大輸家,得兩班車出銅鑼灣,建生同大興仲要冇車出銅鑼灣(唔計尊貴P960服務), ...

VIP區都未嘈;P

樂仔〞 發表於 2021-9-9 21:55

結果屯門西北960沿線成為大輸家,得兩班車出銅鑼灣,建生同大興仲要冇車出銅鑼灣(唔計尊貴P960服務), ...

大興行去石排站
建生行去樂生樓 / 盈豐園
都唔係好過份啫 ? :L

ccchhhuuunnn 發表於 2021-9-9 22:42

960沿線坐擁線王全日密車直達二十幾年乜都贏夠啦
堆特別綫食塵食左廿幾年而家掹車邊先叫做去到老銅

平田 發表於 2021-9-9 22:53

難得延長路線,唔需要加價

elmmoo 發表於 2021-9-10 00:17

良田都有4 班嘅
960C x2
961S
961P

elmmoo 發表於 2021-9-10 00:18

he_01 發表於 2021-9-9 21:09
VIP區都未嘈

VIP 其實而家九龍灣特快同東區線都無
諗落早繁啲特別線都係得260B 同263 分支系列
961 完全無特車經VIP

ccicoltd 發表於 2021-9-10 01:00

平田 發表於 2021-9-9 22:53
難得延長路線,唔需要加價

倒過來說,當年 934 935 離開銅鑼灣也沒有減價。

lrv1092 發表於 2021-9-10 02:13

其實有幾多人真係會搭到去銅鑼灣尾站趕返工都驚塞車難預時間轉左地鐵唔會搭到尾

睇下962有幾多人坐到尾就知

lrv1092 發表於 2021-9-10 02:17

lsc04d11 發表於 2021-9-9 16:12
961S係當成961P特別班次好正常

唔知係咪第日業旺路公屋盤插定旗呢   259E改路原因都寫因為16區居屋同28區湖山路公屋發展:lol
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13
查看完整版本: 九巴961S開辦消息