AVBWU291 發表於 2021-8-18 19:47

AtrHenu 發表於 2021-8-18 18:46
長勝NA34取消咗2個月仲有傍上有名擺到名錯漏百出,但A34,A41P明明可以用長陣大快活就繼續是唔批擺運吉係彈弓 ...

原先嘅list有埋W1 307B/C㖭。我自己del咗咋。不過醒唔起NA34都死咗

noname617 發表於 2021-8-18 19:51

AVBWU291 發表於 2021-8-18 19:46
嗱,覆返樓上各位,消息來源就係1823(TD主任send畀小弟嘅email)
TD從來彈弓手,親身經歷,每個月領的都可以每個月唔同!另外1823從來都唔係第一手資料回你!
:D咁其實係TD直接回你,定1823解讀完代TD回你呢?

你前後好矛盾喎

noname617 發表於 2021-8-18 19:55

MG9003 發表於 2021-8-18 19:31
89D 89S 都漏左

89S小心D講!因為官方就講未批架,但服務詳情表無指明唔批行!呢層就要等高手解話啦

AtrHenu 發表於 2021-8-18 20:11

noname617 發表於 2021-8-18 19:43
另外N182只係城巴班次獲批使用,九巴從來都未獲批喎 消息來源,破禁唔等於獲批,消息來源? ...

其實成份巨無霸List可信程度都好低連日日用大車的985AB,89D,279A甚至連取咗N世紀的A31P,307BC都可以錯漏百出地List出嚟但當然不得不提仲有182X的善巴時段,101,904,171的紅巴時段先俾用128但就寫到兩間公司都用得都講囉,但小弟都很體恤樓主的苦水的因為它利用運吉公開資源原則下路線表令公告出嚟而發文的,但下次應該寫明係有關資源係邊到嚟以免被人誤會.:lol

AtrHenu 發表於 2021-8-18 20:14

noname617 發表於 2021-8-18 19:55
89S小心D講!因為官方就講未批架,但服務詳情表無指明唔批行!呢層就要等高手解話啦 ...

89S自從89D三年前有128掛牌後已批准使用大車,擺明係運吉個路線表令未有Update資料!!;P

AtrHenu 發表於 2021-8-18 20:16

noname617 發表於 2021-8-18 19:51
TD從來彈弓手,親身經歷,每個月領的都可以每個月唔同!另外1823從來都唔係第一手資料回你!
咁其實係TD ...

運吉做野不嬲同凡哥局長,7婆一樣做野都係一塔胡塗過日晨就算.:lol

noname617 發表於 2021-8-18 20:17

AtrHenu 發表於 2021-8-18 20:14
89S自從89D三年前有128掛牌後已批准使用大車,擺明係運吉個路線表令未有Update資料!!
...
;P我信詳情表多於份12.8 LIST,因為巴士公司可以一句車務調動,解話給運吉,連週末限定的少數民族遊街,運吉都收貨,唔需要理,可想而知,派錯車運吉都可以接受!唔出事就乜都得,出事就巴士公司自己解話啦

noname617 發表於 2021-8-18 20:20

AtrHenu 發表於 2021-8-18 20:11
其實成份巨無霸List可信程度都好低連日日用大車的985AB,89D,279A甚至連取咗N世紀的A31P,307BC都可以錯漏 ...

:loveliness:但佢一時就話經1823回覆佢!一時就話運吉回信給佢!信邊個好呢?不過樓主咁熱心搵運吉,都做到嘢架啦!抵贊的!不過缺乏技巧問運吉囉!不過你想知咁多線,難免會出現回果個錯漏百出,下次領1 D重點想知啦

AVBWU291 發表於 2021-8-18 20:25

noname617 發表於 2021-8-18 20:20
但佢一時就話經1823回覆佢!一時就話運吉回信給佢!信邊個好呢?不過樓主咁熱心搵運吉,都做 ...

1823等於運吉email回覆。

我透過1823問運吉攞料

noname617 發表於 2021-8-18 20:26

AVBWU291 發表於 2021-8-18 20:25
1823等於運吉email回覆。

我透過1823問運吉攞料
;P經過過濾的都叫信得過!你未繼續信囉!講又唔啱聽
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 最新可用12.8米巴士的路線名單