kk12120 發表於 2022-4-24 12:24

九巴最新減班表 (25/4)

九龍及港島:https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1650768277_8331_0.pdf

marcolam205 發表於 2022-4-24 13:13

其實大部分都已經密過呢個表:lol

Quanta 發表於 2022-4-24 14:52

marcolam205 發表於 2022-4-24 13:13
其實大部分都已經密過呢個表

跟足嚟開就直頭頂閘留後啦
但佢整個咁嘅表出嚟,收車甩班就咬唔入
脫班率造數手段嚟

expertuser2004 發表於 2022-4-24 15:20

1A 早排已開緊雙駁單班次, 即二班單位數字班次 + 一班雙位數的班次

資料來源; ETA

kaiyip24 發表於 2022-4-24 15:27

expertuser2004 發表於 2022-4-24 15:20
1A 早排已開緊雙駁單班次, 即二班單位數字班次 + 一班雙位數的班次

資料來源; ETA...

而家呢一分鐘(紅日下晝三點零鐘)睇ETA,就當佢作準,1A開緊7/8分,27開緊8分(213D就開緊25分⋯⋯),但係24繼續全日開30分!原來對家20、22都係開30分,咁就唔怕齊齊累鬥累,結果啟德客都係落地底最穩陣。(啟麗早就搭晒小巴了)

rusf101001 發表於 2022-4-24 15:50

936繁忙時間都唔係跟原本個時間
得20分鐘一班車
1825-1910個15分鐘呢?

expertuser2004 發表於 2022-4-24 16:14

kaiyip24 發表於 2022-4-24 15:27
而家呢一分鐘(紅日下晝三點零鐘)睇ETA,就當佢作準,1A開緊7/8分,27開緊8分(213D就開緊25分⋯⋯),但係2 ...

其實呢堆表也不知跟足開, 想問是呢個範圍內隨意出車不構成縮減班次?

118 岩岩看ETA, 開 2分4分11分? 不似個表寫法

有替代一定不會企定等, 試過總站車長先生過左時間先閂門癸車 .....

kmb71k 發表於 2022-4-24 20:15

啲N線究竟幾時可以全面回復正常

.KD.8283. 發表於 2022-4-24 22:39

好難吧,就算本身未有第5波有晚市個時,過左10點之後市面都已經少左好多人,而家出夜街甚至通宵街既需求已經比未有疫情之前少左唔少..

brianso198 發表於 2022-4-24 22:41

N線只會越來越頹
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 九巴最新減班表 (25/4)