天空之神 發表於 2023-6-5 16:21

andy92 發表於 2023-6-5 14:06
將 57M 改經青衣去葵興站好過

荃灣客交俾 66M,荔景客交俾 61M

然後葵涌繼續塞爆 58M 67M 67A
61M 繼續無人想兜智芳街 同 轉屯自轉

不如 61M 改去青機好過
順手郁 140M 😂

andy92 發表於 2023-6-5 16:29

天空之神 發表於 2023-6-5 16:21
然後葵涌繼續塞爆 58M 67M 67A
61M 繼續無人想兜智芳街 同 轉屯自轉

郁到 140M 先難

61M 非繁縮去荃灣/甚至轉車站算啦 ......

天空之神 發表於 2023-6-5 16:46

andy92 發表於 2023-6-5 16:29
郁到 140M 先難

61M 非繁縮去荃灣/甚至轉車站算啦 ......

其實當年天才諗到 4 合 1
52M/60/261M/262P 所有資源食哂落一條線
仲要就埋d 轉乘入智芳街
已經預視到今日兜到無譜

只係諗唔到260C 後尾因為要殺 61M 特拉返去三聖
同屯轉兜到痴線趕客

Tobychow 發表於 2023-6-5 23:39

tony223 發表於 2023-6-6 00:52

開咗條新線令68A被陰乾
有冇諗過洪水橋藍地感受?
咁如果可以換68A重返葵涌咁又唔介意既,反正68A就算係唔係都比人陰乾

返正題
如果無記錯葵青區議會爭取屯青特快應該係青南議員,
對佢地來說爭取屯青特快對佢地區其實由0變1,從咁既角度睇其實都好合理
不過都係個句,睇下可唔可以用重組來代替開新線會比較合理

HB00610 發表於 2023-6-6 08:00

開咗條新線令68A被陰乾
有冇諗過洪水橋藍地感受?
你知唔知68A被陰乾本身就已經發生緊嘅事?
有冇新線都係已經係改變唔到嘅事
我本身就成日都來點屯門同青衣,甚至藍地洪水橋嘅68A都成日搭。

好明顯你就係亂噏同唔知咩事就淨識抽水。

Tobychow 發表於 2023-6-6 14:44

HB00610 發表於 2023-6-6 15:08

Tobychow 發表於 2023-6-6 14:44
我又唔覺得依家68A比陰乾得好犀利我自己都成日由洪水橋搭68A返大窩口 但係你開新線就肯定會抽68A車用洪水 ...

25/30分鐘叫唔覺得陰乾得好犀利?而家仲衰過以前有263M未死時,仲唔叫犀利?

B2大把人鬧緊68A加車走數,收車第一個搵佢,我自己都鬧緊甚至我唔係第一個鬧。

明明我本身講緊68A做得唔好你就人身攻擊我,Z版見

Tobychow 發表於 2023-6-6 15:36

頁: 1 [2]
查看完整版本: 建議開辦267A往青衣站及屯門寶田邨