hp8961 發表於 2023-6-21 21:32

正正經經4食71 71P 4X咪完咗囉,係都要貪心食48…

YUU 發表於 2023-6-21 21:36

hp8961 發表於 2023-6-21 21:28
珍姐應該係指長者同傷殘人士去完扶康會要喺西邨總站落車,唔接受由御庭園個站行過去 ...

咁佢都幾搞笑,同上年司馬文30X單嘢好似😂

leo_ku 發表於 2023-6-21 21:37

AE367 發表於 2023-6-21 21:42

hp8961 發表於 2023-6-21 21:31
海洋公園 深灣 黃竹坑站 香港仔 華北 華南 薄扶林 西營盤 上環 中環碼頭,呢個係75號車服務時間以外深灣往 ...

有名你叫五合一計劃,嫌4 48 71 71P 75性質相若咪炒埋一碟囉。

HR1377 發表於 2023-6-21 21:51

LN9267 發表於 2023-6-21 21:12
現在等修訂方案,我估計巴士公司可能留95上學時段安撫地區。

會不會係小巴佬反對595石排灣方向停洛陽街站?

民X聯反對595停洛陽街站

YUU 發表於 2023-6-21 22:02

HR1377 發表於 2023-6-21 21:51
會不會係小巴佬反對595石排灣方向停洛陽街站?

民X聯反對595停洛陽街站

唔關事,份總結都寫咗個原因出嚟。

YUU 發表於 2023-6-21 22:08

hp8961 發表於 2023-6-21 21:28
珍姐應該係指長者同傷殘人士去完扶康會要喺西邨總站落車,唔接受由御庭園個站行過去 ...

其實將條595拉去西邨總站
95C搬去原95個位
595放而家95C個位
咪解決到個問題

天空之神 發表於 2023-6-21 22:09

hp8961 發表於 2023-6-21 21:32
正正經經4食71 71P 4X咪完咗囉,係都要貪心食48…

問題係邊?做流水客做到fat fat 啦條線
仲可以隊哂d 車落同一條線度仲好等

hp8961 發表於 2023-6-21 22:17

天空之神 發表於 2023-6-21 22:09
問題係邊?做流水客做到fat fat 啦條線
仲可以隊哂d 車落同一條線度仲好等
...

南朗山去瑪麗,先兜黃竹坑站,然後華北入華南出,明明以前連華南都唔使兜….又好似38咁迫晒啲人落同一條線度

YUU 發表於 2023-6-21 22:21

hp8961 發表於 2023-6-21 22:17
南朗山去瑪麗,先兜黃竹坑站,然後華北入華南出,明明以前連華南都唔使兜….又好似38咁迫晒啲人落同一條 ...

黃竹坑站應該拉埋78入深灣去做
華南自轉一圈未必耐過華北入太多
利申:搭過0545𠴱班7
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 2023-24年度南區RPP總結