EH6783 發表於 2005-7-20 23:29

[相] 惡閃電

在公園放狗時一攝,
http://www.tintinphoto.com/tintinphoto/imgFiles/personal/625133tFprc.jpg
上面座野俾雷劈呀!
我平時做埋咁多衰野,真係好驚俾雷劈#:o

TL 發表於 2005-7-20 23:33

S3BL103 發表於 2005-7-20 23:33

hk4sure 發表於 2005-7-20 23:36

EH6783在 2005-7-20 11:29 PM 發表:

上面座野俾雷劈呀!
我平時做埋咁多衰野,真係好驚俾雷劈#:o

唔駛驚, 俾雷劈中o既機會仲細過中六合彩,
你有無中過六合彩頭獎呀? :D

EH6783 發表於 2005-7-20 23:38

TL在 2005-7-20 11:33 PM 發表:

俾你影到喎 #:o
我頭先由屋企望出去, 主要見到有三下, 分別劈中越秀, 振萬同埋麗港城.

唔知APM會唔會俾雷劈呢?座野咁高
#:P

EH6783 發表於 2005-7-20 23:41

hk4sure在 2005-7-20 11:36 PM 發表:

唔駛驚, 俾雷劈中o既機會仲細過中六合彩,
你有無中過六合彩頭獎呀? :D

雀屎就中過:lol:,
但香港有時都發生過市民俾雷劈暈/死既案件,
好似機場試過,馬鞍山配水庫?試過#:o

hk4sure 發表於 2005-7-20 23:45

EH6783在 2005-7-20 11:41 PM 發表:

雀屎就中過:lol:,
但香港有時都發生過市民俾雷劈暈/死既案件,
好似機場試過,馬鞍山配水庫?試過#:o

六合彩頭獎都好多人中過...#;oD

不過睇Discovery Channel話有人試過三次俾雷劈, 仲要唔死得!
佢真係要買番條六合彩~ #8)

brian 發表於 2005-7-20 23:46

屋企對唔正閃電重災區個方向,影o左半個鐘得一張成功…

kmb71k 發表於 2005-7-20 23:48

EH6783在 2005-7-20 23:38 發表:

唔知APM會唔會俾雷劈呢?座野咁高
#:P

咁樣講...國金二期咪仲大機會?
地處空曠,又全港最高...:P

gsrc0525 發表於 2005-7-20 23:49

hk4sure在 2005-7-20 23:45 發表:

六合彩頭獎都好多人中過...#;oD

不過睇Discovery Channel話有人試過三次俾雷劈, 仲要唔死得!
佢真係要買番條六合彩~ #8)

不是啊。
真實記錄是有人被閃電?中七次也不喪命呢!
頁: [1] 2 3
查看完整版本: [相] 惡閃電