hobunyung3606 發表於 2016-6-16 22:34

YY487 發表於 2016-6-16 22:41

kay 發表於 2016-6-17 07:43

本版版規為

7日內不可發多過5篇新主題

依家有人碌爆條數

31061689 發表於 2016-6-17 18:05

先生,不如你將所有機場巴士路線提議做NA線,好嗎?咪係度呃分好wor:@:@:@

kmb71k 發表於 2016-6-17 18:55

31061689 發表於 2016-6-17 18:05
先生,不如你將所有機場巴士路線提議做NA線,好嗎?咪係度呃分好wor

呢條友日日好得閒搞路線建議, 連某個facebook專頁都一直俾佢係咁洗

HN745 發表於 2016-6-21 11:22

條友差唔多成日係FBI兄D帖提到咩要跟巴士單張為準
原意係好,但係差唔多次次回親FBI既都係呢幾句:L
都係戈句,FBI兄收返黎既料,通常都好準下...
你唔信就上一頁唔好睇,無謂逼自己睇

再講,我相信路線建議係唔需要建議埋用車要用乜既......
前面D問題都有版友提到,我都唔多講啦:)

kmb71k 發表於 2016-6-21 18:00

HN745 發表於 2016-6-21 11:22
再講,我相信路線建議係唔需要建議埋用車要用乜既......
前面D問題都有版友提到,我都唔多講啦http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/static/image/smiley/default/smile.gif
講呢D o既人明眼一睇就知係巴士迷

講下路線建議, 無所謂, o岩睇就傾, 唔o岩睇就插, 甚至上一頁
但係講埋派咩車, 一堆廢到無倫無人有興趣睇o既官腔用語, 只係畫蛇添足o既行為
呢度只係一般討論區, 唔係區議會, 唔係巴士公司路線策劃部, 講埋咁多無用廢話做乜?
仲有日日係咁灌水灌建議, 真係唔煩都睇到煩

頁: [1]
查看完整版本: 建議開辦城巴深宵機場快線豪華巴士NA10線