tszhinchan3 發表於 2023-12-27 18:50

覺唔覺得沙交今次反對機場巴士重組係對馬鞍山好唔公平?

記得以前馬友成日嘈巴士要經第一城大圍好兜,沙交往往就話人唔爭氣先冇客要兜

好啦到今次機場巴士重組,A41由原本沙市直出變左兜大圍,你班人就嘈生晒……

唔影響自己就唔出聲,到而家殺到埋身先出聲:lol

利申:反對沙田機場巴重組但對今次相關持份者疑雙標感失望

Peter03145212 發表於 2023-12-27 18:52

咁馬鞍山有邊條線係唔使兜第一城,可以直出

HY1012 發表於 2023-12-27 18:53

我對呢D咁嘅關注組完全無興趣, 更可以講係討厭. 不過呢, 馬鞍山其實都係沙田不可分割嘅一部份

RX1322_284 發表於 2023-12-27 18:54

A41係本身直飛改成兜路,馬鞍山本身就大多數線經沙田,要考慮點樣加快,兩件事係相反方向,此post已完

tszhinchan3 發表於 2023-12-27 18:56

Peter03145212 發表於 2023-12-27 18:52
咁馬鞍山有邊條線係唔使兜第一城,可以直出

85M、89D、286M、681、681P、680X、680B、680P、980X、981P、97、682A、682P、89E、40E、87E、281X……

Peter03145212 發表於 2023-12-27 18:57

tszhinchan3 發表於 2023-12-27 18:56
85M、89D、286M、681、681P、680X、680B、680P、980X、981P、97、682A、682P、89E、40E、87E、281X……
...
哈哈,九成都係繁忙線,馬鞍山直出嘅全日線10隻手指都數得晒

12Lane 發表於 2023-12-27 18:58

咁今次重組係咪對馬鞍山最公平?明明唔關自己事都可以有滿滿嘅幸福感。

RX1322_284 發表於 2023-12-27 18:59

...

而家係咪呢度是但一條線要兜落第一城先,冇啦,87E俾人拉咗上山兜錦英就有🤭

ate214 發表於 2023-12-27 19:09

A41沙市上完大圍根本上唔到車
你馬鞍山有幾多條做到馬鞍山多人到沙田上唔到車

無左容氏所以要搵過個新既出氣筒?

KG1428 發表於 2023-12-27 19:24

最好等到十四鄉發展完左後,先有A車可以從馬鞍山直出
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 覺唔覺得沙交今次反對機場巴士重組係對馬鞍山好唔公平?