KMBAP1 發表於 2024-3-18 12:49

白石角不要想着打A47系主意;有需求的就延長A46吧 :lol 反正班次已經疏落

286X 發表於 2024-3-18 13:06

Peter03145212 發表於 2024-3-18 13:58

白石角不要想着打A47系主意;有需求的就延長A46吧反正班次已經疏落
白石角去機場一係青沙轉車,一係A47X做埋,再唔係的士

AtrHenu 發表於 2024-3-18 21:41

286X 發表於 2024-3-18 13:06
A47X仲密過A41

放心堆1552-1572到達後或者劫曬堆V6P,V6PX兼取消P960,P968就會將A41改返做重組前的班次.:lol

FBI2 發表於 2024-3-18 21:48

白石角不要想着打A47系主意;有需求的就延長A46吧反正班次已經疏落

隔班兜可以

roylong936 發表於 2024-3-18 22:11

但做白石角就做唔到火炭 除非經沙水路 源禾路 火炭路兜入樂景路

roylong936 發表於 2024-3-18 22:11

但做白石角就做唔到火炭 除非經沙水路 源禾路 火炭路兜入樂景路

沙田路*

Peter03145212 發表於 2024-3-18 22:18

白石角去機場最多都係搵大埔一齊做,大埔唔肯咁白石角去機場唯有BBI

roylong936 發表於 2024-3-18 22:21

Peter03145212 發表於 2024-3-18 22:18
白石角去機場最多都係搵大埔一齊做,大埔唔肯咁白石角去機場唯有BBI

同埋如果A46咁延長一定加價 到時沙田人一定唔buy 就算整落車拍卡回贈對乘客又麻煩

AtrHenu 發表於 2024-3-18 22:23

我會比較讚成A46放棄駿景廣場個站改爲由900個隻走線源禾路之後改停沙田大會堂再到四美.(反正樂景路唔可以令到該線全面長陣化):lol
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
查看完整版本: 龍運A47X恢復更多班次