hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 香港巴士討論 (B2) 屎水終於肯加返將軍澳班
開啟左側

[服務調整] 屎水終於肯加返將軍澳班

servenge 發表於 2022-5-25 21:44 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

nchmt 發表於 2022-5-25 21:44 來自手機 | 顯示全部樓層
...有密到嗎 你隻眼有問題哦
其實796P從來冇開過15分班既班次

tina 發表於 2022-5-25 21:45 | 顯示全部樓層
臨時減班表的班次僅供參考
實際上的班次可以比臨時減班表疏
265B 22年不變
nchmt 發表於 2022-5-25 21:47 來自手機 | 顯示全部樓層

不如全部做翻兩味啦 開30又冇客又要蝕錢 全日開30果架唔知咩就直接摺左佢啦
FBI2 發表於 2022-5-25 21:54 | 顯示全部樓層
請問L字點解?
屎巴特色: 亂PLAN線,燒銀紙,趕乘客,保冗員,乞政府,屈特工
B.B.B. 發表於 2022-5-25 22:02 來自手機 | 顯示全部樓層
FBI2 發表於 2022-5-25 21:54
請問L字點解?

L        50
L        Lavorotatory
L        一圈
L        主或男爵
L        亮度
L        亮氨酸
L        低
L        低風險
L        光
L        兩種
L        利物浦
L        利馬
L        升
L        回路
L        大
L        天枰座
L        失敗者
L        女同
L        安大略省中部
L        寒冷的天氣
L        對數
L        巡邊員
L        左
L        延遲時間
L        拉丁語
L        損失
L        文學
L        有限公司
L        有限的分佈
L        有限的時間
L        本地
L        標籤
L        水準
L        法律事務
L        洛克希德公司
L        湖
L        發射
L        盧森堡
L        笑
L        線
L        美元 100 雪茄
L        美國點輪胎的速度等級
L        美聯儲銀行的 San Francisco
L        聚合酶
L        腰椎
L        腿的長度
L        自由媒體公司
L        自由意志主義者
L        艾克
L        萊比錫
L        角量子數
L        許可證
L        講座
LAK2 發表於 2022-5-25 22:22 來自手機 | 顯示全部樓層

FBI2 發表於 2022-5-25 21:54
請問L字點解?

荔枝角廠
neoplan720p 發表於 2022-5-25 22:28 | 顯示全部樓層
B.B.B. 發表於 2022-5-25 22:02
L        50
L        Lavorotatory
L        一圈

唔得架,
上次我打左個「L」字,
板主就一口咬定我係講粗口諧音,
被停左30日……

板主話係粗口就係粗口架啦。
古生死左,大家終於可以支持返青衣有合理既巴士服務啦。
Citcalag 發表於 2022-5-25 22:38 來自手機 | 顯示全部樓層
實際班次@將轉 2235:796C@20 796X@25-30 796P@30 797@30
gu9434@24 發表於 2022-5-25 22:44 來自手機 | 顯示全部樓層

796C十點後九龍方向一樣開30分班  請問有密到嗎?