hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 hkitalk.net 站務資源中心 (Z) 站務事宜及分板事務討論 (Z23) UA2892板友帖文嚴重離題
開啟左側

UA2892板友帖文嚴重離題

Peter03145212 發表於 2024-3-27 14:16 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

版友:UA2892. T: Y. B0 y. X$ K" c
文章:https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-2189670-1-1.html
7 D# j+ u0 `4 u: [$ f( o投訴:由#142開始,開始偏離主題,繼而引起罵戰) q1 s+ I3 ?" O7 A3 i& y
932gz6061 發表於 2024-3-27 16:36 | 顯示全部樓層
補充:如果版主要一視同仁封埋我,我都冇所謂,我睇唔過眼有人係到發癲,謝。
YUU 發表於 2024-3-27 16:49 來自手機 | 顯示全部樓層
順帶一提,此板友多次誣蔑其他板友為城巴打手。
Togepi 發表於 2024-3-27 19:27 | 顯示全部樓層

YUU 發表於 2024-3-27 16:49
; E4 S& {+ g4 [# H; c順帶一提,此板友多次誣蔑其他板友為城巴打手。
9 V. @: B* l  U2 E0 C9 r( Z
明明佢自己似九巴打手(嗱我冇話佢係), 淨係識話人, 離題都算, 隻眼開隻眼閉都算, 誣衊人真係… 唉
2 v# F' e& m& P# Z2 ~; o0 [6 T+ ^8 R
中四嘅小刺蛋 ;p
HR1377 發表於 2024-3-31 22:26 | 顯示全部樓層
https://www.hkitalk.net/HKiTalk2 ... mp;page=11#lastpost
9 K1 k6 O4 b6 v# \8 y, a% _
" \1 l. r& k. @" z5 D3 \: ?. p* n佢喺另一篇post作離題討論,請問版務人員何時處理灌水、離題討論情況﹖
YUU 發表於 2024-4-2 17:21 | 顯示全部樓層
一日一帖推到admin上水
Fuk19805 發表於 2024-4-6 23:14 | 顯示全部樓層

其實除咗月票黨仲有坑口黨,每逢有關於將軍澳嘅post就會浮上水,包括但不限於91B取消post
: I8 _- C. d: g3 ~
IG: mhlam307_photospam
UA2892 發表於 2024-4-8 16:26 | 顯示全部樓層
AVBWU291 發表於 2024-4-8 17:59 | 顯示全部樓層
Fuk19805 發表於 2024-4-6 23:14( e; A$ r6 A. g& T& R
其實除咗月票黨仲有坑口黨,每逢有關於將軍澳嘅post就會浮上水,包括但不限於91B取消post  Q" L6 v; Q: j: V5 [
...
3 n& @6 h. h3 k3 @
呢個真係煩到痴線,講緊 91B 都可以扯去其他線。次次都係一有坑口嘅話題就可以扯埋啲唔關事嘅線,如果嘈嘅嘢本身同個 post 有關,都可以話係討論質素低,但點都未離題。而家更多嘅就係「天空之神」、「kc_loo」、「GW5878」等等版友好似小學雞咁撩交嗌(冇開名嘅唔代表冇份,只係我而家一諗就諗到呢幾位),然後嗰位「teddybus」就不斷煽風點火、挑撥離間,所謂嘅討論根本冇建設性,淨係識不斷抽水,就住啲小問題喺度捉字蚤。
* k2 ?9 b3 `5 `
" q+ X  Y+ g; k, R不過又點?咁係你悲觀啫,admin 睇到點擊率飆升帶嚟嘅廣告費。我都唔 expect 班人會有行動㗎喇。  D0 H5 t3 U( [8 C0 f& C- [
9 |, I' R! p6 Q8 G( ^9 H
聽講 admin 唔允許 Z23 版開名投訴其他人?唔緊要,bam 我囉。& y1 Q$ o2 E9 r6 |6 b
- g9 A* s/ H/ @7 t
2 ]+ Y/ V/ O1 ^' E

評分

參與人數 1HugeC +5 收起 理由
Fuk19805 + 5 英雄所見略同

查看全部評分

將軍澳係收視保證🫡 I mean 討論
ATENU135 發表於 2024-4-8 18:04 | 顯示全部樓層

AVBWU291 發表於 2024-4-8 17:59
& G8 B2 a- t# C  H呢個真係煩到痴線,講緊 91B 都可以扯去其他線。次次都係一有坑口嘅話題就可以扯埋啲唔關事嘅線,如果嘈 ...

) j, s1 g& F; N' X! ^最麻煩係有時甚至係直接@人出嚟鬧一餐 你話個個都係回人哋嘅文(勉強)對題討論都算,而家係你唔覆都會有人tag你上水嗰隻, d  ^7 l8 g3 k  Z4 n; [: m5 @