hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (A) Life 生活討論區 其他討論題目 (N) 我比人扼左啦~!
開啟左側

我比人扼左啦~!

little_hacken 發表於 2005-7-21 22:43 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

我覺得果個所謂愛我的人騙了我她的名字一年有多!
我係library做,想check下佢有無借書, 想好心提佢如果有書,就記得還
但我點打佢個名都無法找到! 佢成日都話會去library ge!!

大家有咩睇法呀~救救救救我啦!!#_#
菱電電梯,安全舒適
hkbw 發表於 2005-7-21 22:52 | 顯示全部樓層
[ref=310110]little_hacken[/ref]  在 2005-7-21 22:43 發表:

我覺得果個所謂愛我的人騙了我她的名字一年有多!
我係library做,想check下佢有無借書, 想好心提佢如果有書,就記得還
但我點打佢個名都無法找到! 佢成日都話會去library ge!!

大家有咩睇法呀~救救救救我啦! ...

ICQ情緣乎?!
殺雞焉用牛刀?!
 樓主| little_hacken 發表於 2005-7-21 23:04 | 顯示全部樓層
[ref=310127]hkbw[/ref]  在 2005-7-21 10:52 PM 發表:

ICQ情緣乎?!

對呀!我一年前識佢
菱電電梯,安全舒適
hkbw 發表於 2005-7-21 23:09 | 顯示全部樓層

[ref=310147]little_hacken[/ref]  在 2005-7-21 23:04 發表:

對呀!我一年前識佢

這些"情緣", 一向不可靠的...
還是快快放低, 唔好再諗較好吧..
又或者, 你搵佢出來見下面LAW...
殺雞焉用牛刀?!
 樓主| little_hacken 發表於 2005-7-21 23:20 | 顯示全部樓層
[ref=310156]hkbw[/ref]  在 2005-7-21 11:09 PM 發表:

這些"情緣", 一向不可靠的...
還是快快放低, 唔好再諗較好吧..
又或者, 你搵佢出來見下面LAW...

點約佢佢都唔會出架!
上兩次約佢佢都話sick!
菱電電梯,安全舒適
hkbw 發表於 2005-7-21 23:48 | 顯示全部樓層
[ref=310167]little_hacken[/ref]  在 2005-7-21 23:20 發表:

點約佢佢都唔會出架!
上兩次約佢佢都話sick!

咁...可能佢都真係有心呃你都唔出奇...

let it flow, let it flow 吧....
殺雞焉用牛刀?!
KV3410 發表於 2005-7-22 00:19 | 顯示全部樓層

簽名被屏蔽
hkbw 發表於 2005-7-22 00:30 | 顯示全部樓層
[ref=310264]KV3410[/ref]  在 2005-7-22 00:19 發表:

咁你又唔好咁講~
就算見到真人先認識(我指非網上認識)又點?
咪一樣可以扼你~
呢個世界無一個識異性既方法係100%保證可靠架。

但見到真人先識/先拍拖, 起碼冇icq咁不可靠....

而且, 你連人個樣都未見過, 只係靠文字, 了解人地夠深麼?!
可以到達談戀愛的地步麼?!
殺雞焉用牛刀?!
hsu 發表於 2005-7-22 01:02 | 顯示全部樓層
簽名被屏蔽
hkbw 發表於 2005-7-22 08:48 | 顯示全部樓層

[ref=310326]hsu[/ref]  在 2005-7-22 01:02 發表:

咁見到真人~又可以代表一定到達拍拖地步咩?
有時見到真人
都未必可靠~既~

小弟一直都係指icq情緣唔可靠, 但小弟亦都冇話見到真人就一定可以拍到拖,
就一定可靠...而家世界又唔係話唔係黑就係白...

但有一點小弟一定會十分堅持的:
連人都未見過, 了解人地都未夠深, 話咩鍾意人, 話咩同人地談戀愛?!

你既戀愛觀究竟係點呀?!
殺雞焉用牛刀?!