hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (A) Life 生活討論區 其他討論題目 (N) 如果你係果個男仔,你會點做?仲會唔會等落去? ...
開啟左側

如果你係果個男仔,你會點做?仲會唔會等落去?

307 發表於 2005-8-7 11:51 | 顯示全部樓層

[ref=330580]transbus[/ref]  在 7.8.2005 11:50 發表:
有時刻意搵都冇架...
如果想拍就去搵,
同為拍而拍相去不遠.

應該話, 想拍拖的,
就認真去識幾個女性朋友,
拍唔拍得拖, 已經係後話.

哈哈哈...
你呢幾句送埋俾我都得喇....

不過...點講都好,
認真咁好識多d人都係一件好事...
只罵不建議=不負責任
transbus 發表於 2005-8-7 12:17 | 顯示全部樓層
[ref=330581]307[/ref]  在 7-8-2005 11:51 發表:

哈哈哈...
你呢幾句送埋俾我都得喇....

不過...點講都好,
認真咁好識多d人都係一件好事...

苦笑一陣就好...
強忍傷心好辛苦.

我都同佢講,
假如我唔識多d女性朋友,
了解多d女人心,
我地進步空間會唔大.

ps.你聽得到#:-*
坑口皇帝 馬尾皇后 囍結良緣
307 發表於 2005-8-7 12:32 | 顯示全部樓層
[ref=330599]transbus[/ref]  在 7.8.2005 12:17 發表:
苦笑一陣就好...
強忍傷心好辛苦.

我都同佢講,
假如我唔識多d女性朋友,
了解多d女人心,
我地進步空間會唔大.

ps.你聽得到#:-*

咁其實又有乜野好傷心呢?
人係要大個,
總唔可能成日話自己盡左力,
所以無事ga ma....

我依家真係要好好去識下唔同的人喇....

唔通成日都掛住玩咩?

我聰唔聰明呢? #

[ Last edited by 307 on 2005-8-7 at 12:33 ]
只罵不建議=不負責任
transbus 發表於 2005-8-7 12:56 | 顯示全部樓層

[ref=330609]307[/ref]  在 7-8-2005 12:32 發表:

咁其實又有乜野好傷心呢?
人係要大個,
總唔可能成日話自己盡左力,
所以無事ga ma....

我依家真係要好好去識下唔同的人喇....

唔通成日都掛住玩咩?

我聰唔聰明呢? #

[[i ...

盡力有時都會犯錯...

你都識得少朋友?

你應該唔算掛住玩o既人啦.

ps.我唔係話你聽到喎...haha
307 發表於 2005-8-7 13:00 | 顯示全部樓層
[ref=330629]transbus[/ref]  在 7.8.2005 12:56 發表:
盡力有時都會犯錯...

你都識得少朋友?

你應該唔算掛住玩o既人啦.

ps.我唔係話你聽到喎...haha

係...所以就更加要進步先得啦....

我朋友真係唔算多,
熟的比例就多...

哈哈...玩同唔玩,一線之差...

咦? 咁講緊咩呢? #
只罵不建議=不負責任
transbus 發表於 2005-8-7 13:19 | 顯示全部樓層
[ref=330635]307[/ref]  在 7-8-2005 13:00 發表:

係...所以就更加要進步先得啦....

我朋友真係唔算多,
熟的比例就多...

哈哈...玩同唔玩,一線之差...

咦? 咁講緊咩呢? #

熟朋友多, 比多朋友但少熟好得多...

哈...唔係同你講喎~sorry~

返正題: (唔知算唔算?)
等係可以, 但到時機成熟就唔好等, 行動啦~
307 發表於 2005-8-7 13:32 | 顯示全部樓層

[ref=330654]transbus[/ref]  在 7.8.2005 13:19 發表:
熟朋友多, 比多朋友但少熟好得多...

哈...唔係同你講喎~sorry~

返正題: (唔知算唔算?)
等係可以, 但到時機成熟就唔好等, 行動啦~

哈哈哈...
但係呢個都可以係一個問題黎...

嘩...
等乜野呀?
等就不如go away,去搵第二個啦...
只罵不建議=不負責任
transbus 發表於 2005-8-7 14:10 | 顯示全部樓層
[ref=330665]307[/ref]  在 7-8-2005 13:32 發表:

哈哈哈...
但係呢個都可以係一個問題黎...

嘩...
等乜野呀?
等就不如go away,去搵第二個啦...

你指會好多把口o向隔離, 左右大局?

其他case可以等,
呢個就真係行開好d.
guia 發表於 2005-8-7 18:32 | 顯示全部樓層
[ref=330578]307[/ref]  在 7-8-2005 11:47 發表:

網上拍拖唔係信得過呱....
相拍的,就認認真真搵返個啦...

其實唔少人男/女朋友都係網上識的, 不過大家相處只係限於網上交談、電話
之類一定是不行的, 為什麼不相約出來見面? 唔實際相處過, 一定注定是失敗的
winningmok 發表於 2005-8-7 19:58 | 顯示全部樓層

進展成點呀樓主?
襯佢有online即該同佢講有冇時間出黎啦!!
盡快俾個答案自己都好嘛!~