hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 外地巴士討論 (B5) 14 / 22 的 last day 外傳
開啟左側

14 / 22 的 last day 外傳

smal 發表於 2005-8-19 05:28 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

掙扎左好耐,之前同一位好朋友傾過,佢叫我唔好貼。 不過諗過下,都係覺得要比香港板友們見識一下 9000 公里外既番邦,係同香港無乜分別既............#:-/

附件 2:  Green Man 與傾斜的 RTW

附件 4:  窗爛左,個頂甩晒油............一個字: 爛
附件 5:  警車 rally

[ Last edited by smal on 2005-8-20 at 21:34 ]
老二做PR, GER 走晒, Inevitable
 樓主| smal 發表於 2005-8-19 05:40 | 顯示全部樓層
附件 1 & 2: 萬人空巷

[ Last edited by smal on 2005-8-20 at 21:34 ]
Seiko 發表於 2005-8-19 09:00 | 顯示全部樓層
唯一唔同係英國果邊個個都係 "大朋友",
但做埋香港d "小朋友" 行為...;)
TankKingEH9697 發表於 2005-8-19 15:42 | 顯示全部樓層

[ref=343608]Seiko[/ref]  在 2005-8-19 09:00 AM 發表:

香港以前又何嘗唔係大朋友做小朋友事呢#:-*
大多因為D巴士陪住佢地大#
坦克王EH 9697
kenchan_0710 發表於 2005-8-20 01:39 | 顯示全部樓層
附件 5: 正賤人,唔係我相鬧佢架。佢架車頂正都算啦,賴死唔走仲要對鏡頭笑。大家黎睇下呢 d 係咪大種賤人

#]你駛唔駛話人係賤人#]
對你笑都係友善表現,你唔通想佢[爆粗]﹖<--板主,如有問題請刪
佢係唔係賴死唔走我就唔知,不過我唔覺得係你曬~
抗戰二十年
 樓主| smal 發表於 2005-8-20 06:00 | 顯示全部樓層
[ref=344729]kenchan_0710[/ref]  在 2005-8-19 05:39 PM 發表:

#]你駛唔駛話人係賤人#]
對你笑都係友善表現,你唔通想佢[爆粗]﹖<--板主,如有問題請刪
佢係唔係賴死唔走我就唔知,不過我唔覺得係你曬~

要知道要都有好多種,如果有人對住你冷笑/ 恥笑/ 鄙視地笑 都被視為友善表現,咁我諗呢個世界會死唔少 "好人" 。 提提你,, 都係造字,有人睇唔到你打乜呢
DD2113 發表於 2005-8-20 09:39 | 顯示全部樓層

[ref=343608]Seiko[/ref]  在 19-8-2005 09:00 發表:

咁 RM, RT 係元老級的古董o麻.... 當然是 "大朋友" 才有感情啦!

試試香港攪個元老級古董巴士 Rally ~ 出 Tilling Stevens, Daimler ABCDEF (CVG5/6), Guy Arab IV/V, AEC Regent, D/L Fleetline, Atlantean, Albion, Seddon.... 等巴士(當有啦), 你估影相的是 "大朋友" or  "小朋友"多呢?? ;)

[ Last edited by DD2113 on 2005-8-20 at 11:11 ]
反對所有專利巴士全空調化!
oxball 發表於 2005-8-20 09:42 | 顯示全部樓層
[ref=344841]DD2113[/ref]  在 2005-8-20 09:39 AM 發表:

咁 RM, RT 係元老級的古董o麻.... 當然是 "大朋友" 才有感情啦!

試試香港攪個元老級古董巴士 Rally ~ 出 Tilling Stevens, Daimler ABCDEF, Guy Arab IV/V, AEC Regent, D/L Fleetline, Albion, ...

嘩~係就好呀﹐我第一時間去﹐要訓街既話都冇所謂#
不過Seddon喱樣野....香港仲有既﹐不過行唔到lu......