hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (A) Life 生活討論區 其他討論題目 (N) 第一次俾唔識0既人讚... 感覺飄飄地...
開啟左側

第一次俾唔識0既人讚... 感覺飄飄地...

poonkh 發表於 2005-9-30 14:03 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

umm... 都唔知貼邊板好,不過讚我0既係個鬼妹~~~ 唔知算唔算係 13ii 0既範圍呢~~~

故事係咁0既, 尋晚0係 Downtown 等緊巴士, 咁見到有個鬼妹拎住條皮鞭... #;oD
同個男仔一齊行緊... 咁我望左兩眼~~ 之後繼續望下有無車啦...
跟住佢行左埋黎我度,同我講... "You're sooo cute" 我望多佢一眼(又幾正喎衰鬼~~ )
之後呆左... 唔識答...
(除左因為未試過有人讚過之外,仲有少少怕醜再加俾條皮鞭嚇親 )
佢再講"I'm not kidding, I think you're really cute"
之後我都仲係呆呆地... 淨係講左句 Thanks... 跟住佢就走左啦...

umm... 可能呢排自己將自信心左落個樣度... (所以變得無自信)
有人讚... 感覺幾開心... 有0的0的飄逸0既感覺~~~

[ Last edited by poonkh on 2005-9-30 at 01:10 ]
hsu 發表於 2005-9-30 14:31 | 顯示全部樓層
簽名被屏蔽
HY671 發表於 2005-9-30 15:07 | 顯示全部樓層
樓主好耐之前佢同佢既貓的照片(希望冇記錯)!

邊係cute呢,明明好man架喎!
永遠懷念MJ
 樓主| poonkh 發表於 2005-9-30 15:33 | 顯示全部樓層

<- 呢個咪我個貓樣囉~~~
近期無乜靚仔相呀~~ 唯一一張可能好少少0既仲0係部電話度~~

umm... 咁 cute 又唔一定係我地諗果種得意咁0既~~~
不過佢地話 cute 0既通常都係比較 shy... (一睇就知,陰功... 我唔想俾人覺得 shy 呢~~)

其實點解咁想有人讚,某程度上都係因為我個"好朋友"...
佢話過,我外表吸引0的,多0的女仔鍾意我,佢0的自信都會多0的...
(所以我呢排都買多左幾件新衫~~)

(講完俾佢聽之後,佢呷醋... 佢話點解淨係得0的怪人追佢... 從來無靚女讚佢靚~~ )

[ Last edited by poonkh on 2005-9-30 at 02:35 ]
307 發表於 2005-9-30 22:21 | 顯示全部樓層
個好朋友想你追佢呀?

定係其實係佢來的呀?
只罵不建議=不負責任
 樓主| poonkh 發表於 2005-9-30 23:37 | 顯示全部樓層
[ref=382067]307[/ref]  在 2005-9-30 09:21 發表:

個好朋友想你追佢呀?

定係其實係佢來的呀?

咪佢囉...

其實邊係無女讚過佢呢~~~ 不過佢唔記得或者覺得果個唔靚掛~~
0岩0岩識佢果陣,有個朋友0既女朋友見完佢之後,傻左咁衝出黎同我地講...
"嘩~~~ 佢真係好靚呀~~~~~~~~~"

仲有好多人讚過佢架...

佢係咁架啦~~ 有人讚唔會記得,俾人彈一句就成世都記得...

[ Last edited by poonkh on 2005-9-30 at 10:52 ]
307 發表於 2005-10-1 00:05 | 顯示全部樓層

[ref=382171]poonkh[/ref]  在 30.9.2005 23:37 發表:
咪佢囉...

其實邊係無女讚過佢呢~~~ 不過佢唔記得或者覺得果個唔靚掛~~
0岩0岩識佢果陣,有個朋友0既女朋友見完佢之後,傻左咁衝出黎同我地講...
"嘩~~~ 佢真係好靚呀~~~~~~~~~"

仲有好多人讚過佢架...

佢係咁架啦~~ 有人讚唔會記得,俾人彈一句就成世都記得...

嗯....

哈哈...無法啦,
每個人都唔同的...

你呢排點樣呀?
只罵不建議=不負責任
 樓主| poonkh 發表於 2005-10-1 00:42 | 顯示全部樓層
我呢排... 忙囉... 仲開始病病地...

同佢 erm... 好轉過囉,唔知而家點...
不過... 都急唔黎...

OT: wahahahaha~~~ 少有呀~~~ 我 friendster 個"收視率"高左呀~~~
(同人地比仲係少得可憐...)

[ Last edited by poonkh on 2005-9-30 at 11:43 ]
307 發表於 2005-10-1 00:47 | 顯示全部樓層
[ref=382281]poonkh[/ref]  在 1.10.2005 00:42 發表:
我呢排... 忙囉... 仲開始病病地...

同佢 erm... 好轉過囉,唔知而家點...
不過... 都急唔黎...

OT: wahahahaha~~~ 少有呀~~~ 我 friendster 個"收視率"高左呀~~~
(同人地比仲係少得可憐.. ...

開左學係咁上下喇....

你同佢?
不如試下真係做返朋友先啦...
大家都會舒服一點。
只罵不建議=不負責任
 樓主| poonkh 發表於 2005-10-1 00:49 | 顯示全部樓層

[ref=382285]307[/ref]  在 2005-9-30 11:47 發表:

開左學係咁上下喇....

你同佢?
不如試下真係做返朋友先啦...
大家都會舒服一點。

但係佢對我又唔係淨係朋友咁簡單呢~~