hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) 【多圖】與馬拉MAN的約會
開啟左側

【多圖】與馬拉MAN的約會

cyruswong 發表於 2015-6-11 21:54 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

今日去影全金ASU路過行過月輪廠見到架好似馬拉男人嘅MAN,小弟又未見過佢嘅盧山真面目,唔理三七廿一梗係即刻衝去影啦

一去到就見到呢部馬拉男人,果然係型過人,車身果節黑色又幾靚喎

連職員們都忍唔住要影番幾幅寫真

一哥與一哥 (MAN A95,AVBE1)

㩒左塊招牌電牌 【今日九巴更環保】

係度要多謝職員們㩒左幾條路線俾小弟自HIGH
110 筲箕灣

108 (銅鑼灣特別班次)

102 (北角特別班次)

R8 迪士尼樂園

B1 落馬洲站

94 黃石碼頭

N6 美孚

N6 尖沙咀碼頭

101 (中環特別班次)

102 筲箕灣

99 西貢

59M 屯門碼頭

之後係廠入面載住 D 外籍員工同高層兜左幾個圈,從佢地嘅樣可以知道部車都好 OK!

PLUS:

點睇都係男人型 D!

回代理的家了

係度要多謝咁多位職員嘅協助!冇你地就冇咁多相啦

期待男人出街載客嘅一日!

THNAKS FOR READING!

評分

參與人數 3aPower +202 HugeC +4 收起 理由
daiteioh + 1 + 1 good
admin + 200 hkitalk.net facebook專頁推介
DD2113 + 1 + 3 玩電牌係俾你影的~ ^^

查看全部評分

RM344 發表於 2015-6-11 22:19 | 顯示全部樓層
第三張玩牌錯圖
DD2113 發表於 2015-6-11 22:20 | 顯示全部樓層

玩電牌係俾你影的~ ^^

反對所有專利巴士全空調化!
ME19andG316 發表於 2015-6-12 00:08 | 顯示全部樓層

驅動軸至車尾會吾會仲長過AP呢?
PC2625 發表於 2015-6-12 01:52 | 顯示全部樓層
車底與地面距離很接近, 會否似當年平治 ME 一樣, 某些路段唔行得?  車長多少米?  可以行 94 及 99 號路線?

Neutroginger 發表於 2015-6-12 03:22 | 顯示全部樓層
會唔會擺尾好勁呢? 似係中擔驅動喎...

睇落架車都係岩長途平路高速用
飛機場?
tomchen 發表於 2015-6-12 10:13 | 顯示全部樓層

原帖由 Neutroginger 於 2015-6-12 03:22 發表

飛機場?

尾懸長行高速唔係無咁定嗎?個尾cut線都會擺一擺..
3350 發表於 2015-6-12 11:26 | 顯示全部樓層
原帖由 Neutroginger 於 2015-6-12 03:22 發表

飛機場?

60M都得既
有爬山有公路有市區有頂閘又有斜路
KOLOR 圍城