roquelcm 發表於 2019-8-25 09:24

brianso198 發表於 2019-8-25 09:20
哦。
呢度多藍絲,笑了。

我本住個心討論788/9經杏花是否可行,你地就無lala討論乜7“耀東長毛“,你地係完全冇討論嘅意欲

brianso198 發表於 2019-8-25 09:25

tony223 發表於 2019-8-25 02:04
當788/789早繁爆到九彩都仲要抽車開杏花邨特班,
翠灣村班客唔止貼玻璃,上唔上到車都成問題

其實早繁788唔兜富景就知佢乜事。
雖然近年有傾向係提早兜返富景但其實作用都係減時。

brianso198 發表於 2019-8-25 09:25

roquelcm 發表於 2019-8-25 09:24
我本住個心討論788/9經杏花是否可行,你地就無lala討論乜7“耀東長毛“,你地係完全冇討論嘅意欲
...

你話擺連登/FB呀嘛,唔阻你。

roquelcm 發表於 2019-8-25 09:27

你話擺連登/FB呀嘛,唔阻你。

咁你放心,我要擺你真係阻唔到我

brianso198 發表於 2019-8-25 09:29

roquelcm 發表於 2019-8-25 09:27
咁你放心,我要擺你真係阻唔到我

我何德何能去控制一個人嘅行為?你都幾搞笑㗎喎。

roquelcm 發表於 2019-8-25 09:31

brianso198 發表於 2019-8-25 09:29
我何德何能去控制一個人嘅行為?你都幾搞笑㗎喎。

你地琴日咪“有意圖地“去“控制“緊一個人嘅行為囉

brianso198 發表於 2019-8-25 09:36

roquelcm 發表於 2019-8-25 09:31
你地琴日咪“有意圖地“去“控制“緊一個人嘅行為囉
我只係質疑點解要寫耀東長毛,有無叫你刪去耀東長毛字眼?
寫「我建議城巴788/9加經杏花邨」係咪唔得先?

roquelcm 發表於 2019-8-25 09:41

brianso198 發表於 2019-8-25 09:36
我只係質疑點解要寫耀東長毛,有無叫你刪去耀東長毛字眼?
寫「我建議城巴788/9加經杏花邨」係咪唔得先?
...

咁你地都知道架,根本就冇人知邊個叫耀東長毛,咁我topic咁打有乜問題先?又算唔算誤導?

brianso198 發表於 2019-8-25 09:42

roquelcm 發表於 2019-8-25 09:41
咁你地都知道架,根本就冇人知邊個叫耀東長毛,咁我topic咁打有乜問題先?又算唔算誤導?
...

請問你咁強調耀東做乜?

roquelcm 發表於 2019-8-25 09:47

brianso198 發表於 2019-8-25 09:42
請問你咁強調耀東做乜?

你唔打明耀東,可能有人誤以為係啟業果位,到時真係誤導
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7
查看完整版本: 耀東長毛建議城巴788/9加經杏花邨