FBI2 發表於 2020-2-19 09:36

HeyKan 發表於 2020-2-19 03:24
我上年入職操車時試過用AVC跟足91咁行 入到去清水灣總站 當時個師父叫我直入清水灣 我都嚇親 而果時我都 ...

91,31M用11米冇問題,但肯定難度高過敬祖路。

FBI2 發表於 2020-2-19 09:37

林千九 發表於 2020-2-15 10:44
點解佢唔俾?

好似話當時有區棍嘈

HE7921 發表於 2020-2-19 10:45

FBI2 發表於 2020-2-19 09:36
91,31M用11米冇問題,但肯定難度高過敬祖路。

91曾經掛過AV,31M據說AV勉強入到梨貝街條坑

3asv@59x 發表於 2020-2-20 22:57

其實91又點會行唔到11.3

A19-AD4807 發表於 2020-2-21 20:52

E500facelift 發表於 2020-1-29 19:09
亦曾多次派12米行23, 11XX,52XX都試過,此外置富37系列同38都有行過12米

拿,果位用12米行23車長係寫字樓主任,我記得用1188走23。果位主任曾經拎架5074走970同970X全程,最黑仔佢臨收工喺薄扶林墳場門口壞車。我記得38曾經行過12米,果次因為38因為壞車,臨時揾左42黎車長揸架faclift e500 56xx由田灣街接載乘客到北角碼頭。

A19-AD4807 發表於 2020-2-21 20:57

天空之神 發表於 2020-2-11 18:31
53 可以64K 可以
276 可以

64K同65K試車前已經有人偷喺和合石偷架12米AVW(79K掛牌),只不過失事撞毁退役。如果九巴車長試車應該可以行到。

I20091157 發表於 2020-2-22 11:18

znc1911e 發表於 2020-1-26 12:55
部WJ1984會照找數同用定係都退貨

部車已運返英國

MCMoore 發表於 2020-2-22 11:48

我講咗幾次,唔該搭一次德望三寶睇下新舊清交界個工程個進度係有幾快,到時91M同92絕對係行到12米

I20091157 發表於 2020-2-27 11:10

AtrHenu 發表於 2020-1-26 13:05
即好大機會再續KL,KM,KS牌歐三高排短金躉多一年專行30/34,紅巴10,91系/92,53,64K,77K,269M,276並將該幾線E4 ...

KL牌仲有幾耐就到期?

LokManSiu 發表於 2020-2-27 11:48

I20091157 發表於 2020-2-27 11:10
KL牌仲有幾耐就到期?

仲有十零日至一個月
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14
查看完整版本: 九巴所有streetdeck訂單已取消