jaclam 發表於 2020-7-31 16:33

九巴 285 路線資料流出

今日九巴唔知做咩上載咗 285 嘅路線資料上 server :lol 停站安排如下:

[*]火炭駿洋邨 FO TAN CHUN YEUNG ESTATE(FO03-T-1000-0)
[*]火炭村
[*]禾輋邨(YU05-S-1100-0,與 88K 同位)
[*]瀝源邨(YU05-S-1150-0,與 88K 同位)
[*]沙田市中心總站(SH05-T-1170-0,與 88K 同位)
[*]好運中心(WA08-E-1050-0,與 88K 同位)
[*]瀝源邨(YU05-N-1100-0,與 88X 同位)
[*]禾輋邨(YU05-N-1250-0,與 88X 同位)
[*]火炭村
[*]松頭下路 TSUNG TAU HA ROAD(FO01-W-1100-0)
[*]火炭駿洋邨

火炭站特車停站:

[*]火炭駿洋邨
[*]麵房街
[*]禾香街
[*]火炭站
[*]松頭下路
[*]火炭駿洋邨

noname617 發表於 2020-7-31 16:35

Apps,官網已有相關data

HR1377 發表於 2020-7-31 16:39

沙田市中心方向應該入山尾街,下繁放工時間協助81K清客
同埋285沙中總站應該用SH05-T-0700-0站位

kiwai 發表於 2020-7-31 16:42

個班次表咁似上一代285(海柏花園至恒安)嗰個嘅?

WongKinYat_WKY 發表於 2020-7-31 17:04

kiwai 發表於 2020-7-31 16:42
個班次表咁似上一代285(海柏花園至恒安)嗰個嘅?

根本一樣。。

s3bl469@73a 發表於 2020-7-31 17:29

KW2523 發表於 2020-7-31 17:30

火炭站特總站之後走線完全唔同:lol

Btw 班次同以前285一樣?

吳宗錡 發表於 2020-7-31 19:02

「火炭駿洋邨」個站名又無用括號括住「駿洋邨」,又無冠「總站/巴士總站」嘅

RG28482X 發表於 2020-7-31 19:03

寫到明海栢花園至恆安;P

Choi 發表於 2020-7-31 19:37

特車叫285k會否比較好?
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 九巴 285 路線資料流出