leslie 發表於 2021-6-24 12:04

2021 - 2022 年度油尖旺區 BRPP 總結

2021 - 2022 年度油尖旺區BRPP 總結
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=lcgorgor&set=a.5610426112363652

kay 發表於 2021-6-24 12:06

20A反對無效,會否有延續性動作
另外103P都係要CUT

VA73@2A 發表於 2021-6-24 12:38

我覺得下次RPP會將20A全日

Btw:如果新巴705當初用20A同樣嘅理由,我諗一早就開咗線

kay 發表於 2021-6-24 12:57

VA73@2A 發表於 2021-6-24 12:38
我覺得下次RPP會將20A全日

Btw:如果新巴705當初用20A同樣嘅理由,我諗一早就開咗線

我指陳議員會否繼續20A要求修訂
BUT啟德好BUY 20A

leslie 發表於 2021-6-24 12:59

等睇小巴反檯, 上次開20已經衰左次, 今次依然故我, 俾埋方案佢開到又唔同其他機構咁大CONFIG都死要保城巴保到出面, 因為將轉派錯線就拿啟德還人情債開條同鐵路平行路線, 唔知是咩LOGIC。

kk12120 發表於 2021-6-24 13:00

文件

PV4082 發表於 2021-6-24 13:00

kay 發表於 2021-6-24 12:57
我指陳議員會否繼續20A要求修訂
BUT啟德好BUY 20A

冇架啦,條24 5A咁嘅L樣,啟德見到新線仲唔興奮咩

GK3258 發表於 2021-6-24 13:01

窮係大哂架嘛,人地話唔比我改就攬抄港島,你夠膽咪唔批囉

99MAN 發表於 2021-6-24 13:05

20A改得好喎。

VA73@2A 發表於 2021-6-24 13:11

99MAN 發表於 2021-6-24 13:05
20A改得好喎。

所以個人覺得20A下年RPP好大機會全日
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 2021 - 2022 年度油尖旺區 BRPP 總結