JC8385 發表於 2021-6-30 22:58

其實59M都應該加934轉乘優惠
934定線夠快係唔會大輸,回程荃灣上59M先隨時仲快;P

934做大西北駁腳其實唔差
但前題班次要夾得到

B.B.B. 發表於 2021-6-30 23:03

leo_ku 發表於 2021-6-30 21:37
962B 早繁金鐘止步,城巴咁就送左灣仔客比九巴。

我諗力寶轉962 10 仔都好過坐出荃灣等934

B.B.B. 發表於 2021-6-30 23:05

934定線夠快係唔會大輸,回程荃灣上59M先隨時仲快

咁坐地鐵去總站轉駁腳有位坐仲好

typhoon_york 發表於 2021-6-30 23:13

leo_ku 發表於 2021-6-30 21:37
962B 早繁金鐘止步,城巴咁就送左灣仔客比九巴。
962B早繁灣仔銅鑼灣客大部分客都喺信德轉鐵,小部分喺信德轉962P/969,邊有人慢碌934

ma212223 發表於 2021-6-30 23:27

934定線夠快係唔會大輸,回程荃灣上59M先隨時仲快

收幾錢先?收得平隨時喺960 961 搶客走

我諗九巴都仲後悔緊61M有市區線轉乘
搞到可以轉37 42C 234X
平過轉 258D 259D 或者西九龍X線

Ricky403 發表於 2021-6-30 23:43

B.B.B. 發表於 2021-6-30 23:05
咁坐地鐵去總站轉駁腳有位坐仲好

用得59M<>934多數都揸月票㗎啦
加唔加都無太大分別

lsc04d11 發表於 2021-7-1 09:26

ma212223 發表於 2021-6-30 23:27
收幾錢先?收得平隨時喺960 961 搶客走

真係冇乜聽過幾多人用61M轉33A/37/234X/42C
而且60M/66M轉234X都平過61M轉嚕。。。(因59A縮/66取消而做出舊價)

你睇下52X幾多深井客 就知呢類轉乘唔係好得嫁咋(有234A/234B轉30X,234X,平又平過52X,遠又遠過52X多多聲)

Ricky403 發表於 2021-7-1 10:37

lsc04d11 發表於 2021-7-1 09:26
真係冇乜聽過幾多人用61M轉33A/37/234X/42C
而且60M/66M轉234X都平過61M轉嚕。。。(因59A縮/66取消而 ...

平過52X?52X $10.2咋喎...轉乘而家用234B轉都$10.6
52X仲有班客係荔枝角站落車轉鐵,長線短用,佢地純粹貪快過荃灣轉又唔駛點塞市區

shakugan2005 發表於 2021-7-1 12:10

Ricky403 發表於 2021-7-1 10:37
平過52X?52X $10.2咋喎...轉乘而家用234B轉都$10.6
52X仲有班客係荔枝角站落車轉鐵,長線短用,佢地純粹 ...
荔枝角站落車咁即係52X唔洗去旺角, 當初係要延長52X去旺角仲要係富昌邨打個圈就係為左要加價

who_r_u 發表於 2021-7-1 21:06

shakugan2005 發表於 2021-7-1 12:10
荔枝角站落車咁即係52X唔洗去旺角, 當初係要延長52X去旺角仲要係富昌邨打個圈就係為左要加價
...

支持你動議52X縮返落深水埗
希望青公深井啲客唔會搵你尋仇啦

頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 九巴深井宣傳轉乘優惠 (有新增轉乘優惠)