A36E 發表於 2021-11-11 15:34

點解呢區的人特別多要求?

有A線就想要埋E線, 行兩步又嫌遠, 要全世界就晒佢地入去行大運.

GD1570 發表於 2021-11-11 15:38

架架都好似K52咁兜大圈..真係無乜邊個肯制...

不過持平啲講句:
A33又唔係密,佢哋要求一條E線入都正常..
只係合唔合理咁解姐...

lsc04d11 發表於 2021-11-11 15:40

你唔多謝政府?(多謝俾條屯赤) 以前E33冇啦 E33P又要尾站到乜 前者或者要俾錢59M轉E33 慳番幾多喇已經   俾平過以前既價都仲有A33,A34轉車 屯赤轉番E車唔鍾意都仲有S64以前有條T39又唔見有珍惜過 搞到好快就減班然後試辦完埋

樓下話碼頭咁嘅要求唔過份?
人地第一城都冇E車,A車都要降級添啦

你地肯乖乖搭259D唔好加大轉車站負荷 仲有唔好玩盡59M轉59X就ok喇

FBI2 發表於 2021-11-11 15:40

我覺得今次屯碼班人要求唔過份

DC3938 發表於 2021-11-11 15:41

唔想行咪比多$2.4囉!

Snoopy@FB8617 發表於 2021-11-11 15:50

咁返放工既車盡量就到所有人唔係更好咩?
試下抽幾班E33行湖景路
E33P搵幾班車改為龍門路直去當補償

tina 發表於 2021-11-11 16:01

樓主係咪魚蛋嚟:P

A36E<>E36A

AE367 發表於 2021-11-11 16:04

再兜的話,E33如果由屯門市中心出發,肯定要35至40分鐘先上屯赤啦。

GD1570 發表於 2021-11-11 16:08

lsc04d11 發表於 2021-11-11 15:40
你唔多謝政府?(多謝俾條屯赤) 以前E33冇啦 E33P又要尾站到乜 前者或者要俾錢59M轉E33 慳番幾多喇已經    ...

我係話正常,無評論是否過份...

第一城無E線,所以A線要降級..
咁唔怪之得A33日日都降級啦...

但,第一城條A線幾多分鐘一班,A33又幾多分鐘一班呢?
前者繁忙時段可以密到10分鐘一班,
請問後者可唔可以做到依個班次呢?

WN4156 發表於 2021-11-11 16:12

點都唔差得過馬鞍山日日比$27.7,但降級服務啦!
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 點解呢區的人特別多要求?