UA2892 發表於 2021-12-29 21:59

JV1376 發表於 2021-12-29 22:09

UA2892 發表於 2021-12-29 21:59
MF3949 出翻嚟荔廠啦
留部LN6140有乜問題
你想市區再食舊車,令空氣更差

唔係新車舊車問題,係條客量高既線,派架低載車清客,搞到好多人被迫留後

UA2892 發表於 2021-12-29 22:10

JV1376 發表於 2021-12-29 22:10

FBI2 發表於 2021-12-29 20:18
搵69M兜上去濕地公園路囉,條線廢廢地岩晒

要搞都係搵269M啦,天水圍三條M線佢客量應該最差

JV1376 發表於 2021-12-29 22:13

樂仔〞 發表於 2021-11-29 10:13
成個天水圍東面都無一個正常嘅巴士總站
你叫 265B 265M 點樣諗辦法 serve 埋 Wetland 系列呢 ... ...

265B同69X重組,將條265B改為跟276B行,已經令濕地公園果一帶有返架全日大欖車

NA4179x賢 發表於 2021-12-29 23:02

ksmbh 發表於 2021-12-28 22:53
門外都有公共交通
係站位擺位可能衰衰地
假假地有輕鐵有巴士已經唔算差

呢個私樓要睇期數
二期對面係天恆,有直車到西鐵/大欖
一期對出係學校私樓一堆社區設施
最近個"大"站係天晴,話遠唔遠話近唔近
就算比幾蚊拔腳都唔到樓下

m_rd08 發表於 2021-12-29 23:14

JV1376 發表於 2021-12-29 22:13
265B同69X重組,將條265B改為跟276B行,已經令濕地公園果一帶有返架全日大欖車
...

其實最簡單就係咁樣重組,上繁順便仲可以將265B拆埋線
係Wetland Seasons Park一期去程最吊腳,要行返去濕地公園/李兆基書院搭車

ricky 發表於 2021-12-29 23:26

JK6080 發表於 2021-12-29 18:48
靠呢條線格硬拉去wetland真係執笠,彌敦道又冇站,非繁又長期開15分鐘以上一班,朝早又頂閘,夜晚成日新 ...

唔行彌敦道關係唔大,可以由上海街行番出來,啲人怕搭巴士係驚塞車啫。

PF2802 發表於 2021-12-29 23:42

FBI2 發表於 2021-12-29 20:18
搵69M兜上去濕地公園路囉,條線廢廢地岩晒

69M廢廢地咁269M算堆填級

不過天北啲人要求好高
要佢咪慢遊到天祐先出城又點會收貨

0q9w8e 發表於 2021-12-29 23:44

PF2802 發表於 2021-12-29 23:42
69M廢廢地咁269M算堆填級

不過天北啲人要求好高

前幾日仲話要斬68E加車俾佢
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9
查看完整版本: 運輸署否決開辦Wetland Seasons Park至天水圍站村巴線