tobyhokh 發表於 2022-3-29 07:30

2/4起九巴24修改旺角區行車路線

內部通告已出

由2/4起,九巴24不再途經洗衣街,太子道西後改經彌敦道》旺角道〉西洋菜南街》亞皆老街

取消伊利沙伯中學及水務署兩個分站

增設太子站及西洋菜南街兩個新站

下圖由 hkitalk.media 小編加上

kiwai 發表於 2022-3-29 09:38

通告已出

https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1648515034_7215_0.pdf

kk12120 發表於 2022-3-29 09:46

kiwai 發表於 2022-3-29 09:38
通告已出

https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1648515034_7215_0.pdf

圖片

hadboy5 發表於 2022-3-29 07:48

終於糾正返錯誤,但不知班客會不會回頭,定還是依舊20

6516 發表於 2022-3-29 07:54

加番密先講啦
本來15分減到20分再減到25分
至少都做番20分先啦, 如果唔係行番入去都唔睇好

又做乜停西洋菜街唔停先達?
搵部平價車搶13D 16客咁得意

gu9434@24 發表於 2022-3-29 07:55

24居然唔係跟以前咁停番先達..

6516 發表於 2022-3-29 08:18

gu9434@24 發表於 2022-3-29 07:55
24居然唔係跟以前咁停番先達..

佢係跟番以前...
仲係用鴨車年代係停西洋菜街

toby_tl10 發表於 2022-3-29 08:51

20都唔經旺角,得九龍醫院至啟晴一段有得爭

tamabaron 發表於 2022-3-29 09:54

終於改,德政

toby_tl10 發表於 2022-3-29 09:58

終於唔使一轉車行2次megabox
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2/4起九巴24修改旺角區行車路線