CRH5 發表於 2022-5-18 23:04

新巴城巴 5 月份乘客聯絡小組會議 @ 會展站,順利邨

新巴城巴 5 月份乘客聯絡小組會議

新巴:26/5 (星期四) 1830 - 2000 @ 會展站
城巴:24/5 (星期二) 1830 - 2000 @ 順利邨總站

Ref: https://www.bravobus.com.hk/tc/uploadedPressRelease/19209_20220517_PLG_TC.pdf
https://www.bravobus.com.hk/tc/uploadedPressRelease/19204_20220517_PLG_TC.pdf

ricky 發表於 2022-5-18 23:45

去順利傾619、A29P、E22P?;P

GK3258 發表於 2022-5-18 23:52

去順利傾619、A29P、E22P?

安北坐定粒六,上去宣示下主權囉

UA2892 發表於 2022-5-19 00:23

Ohm 發表於 2022-5-19 02:03

UA2892 發表於 2022-5-19 00:23
E22P應盡早全日變E26
打290A轉E32
諗多咗? 呢啲特快E線應該係城巴眼中釘嚟啦;P
按而家個玩法,無"善用運載力"兜埋東涌同後勤區都偷笑,同埋係都盤算點樣upgrade人上A29P,都唔使旨意E22P會全日

tommy14D 發表於 2022-5-19 03:19

今日九巴去安達

kay 發表於 2022-5-19 07:29

如果有巴迷去
不如問下佢份ANNUAL REPORT幾時先肯出;P

kitarolo 發表於 2022-5-19 07:42

Ohm 發表於 2022-5-19 02:03
諗多咗? 呢啲特快E線應該係城巴眼中釘嚟啦
按而家個玩法,無"善用運載力"兜埋東涌同後勤區都偷笑,同埋 ...
開A唔開E已無法改變
城巴亦唔似龍運有條類似
S64嘅物體做轉乘,收A線價做後勤
無問題,等車兩次時間都係成本之一
比較可行係部份路線改為後勤區做起/終
唔需要所有班次,夾到多個僱主就可以

後勤選取一地點>客運大樓>
珠橋(如適用)>青馬,反之亦然

FBI2 發表於 2022-5-19 08:01

拎8910做?

noname617 發表於 2022-5-19 08:22

去順利傾619、A29P、E22P?
A28領下意見,同E22系睇有沒機場後勤區需求,E22C的成功再拆線
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 新巴城巴 5 月份乘客聯絡小組會議 @ 會展站,順利邨