AVBWU291 發表於 2022-6-15 10:19

九巴 53 修訂行車時間表

一至五朝早元朗開無咗 25 分時段

FBI2 發表於 2022-6-15 10:33

一小時一班也不為過,不過要全雙層。

1320 發表於 2022-6-15 11:14

又係25, 30~35 呢埋垃圾時間表....
以前30分鐘一班就好地地, 係都要搞到咁....
#以前會就下時間等53, 以家真係放棄....

AVBWU291 發表於 2022-6-15 11:17

#以前會就下時間等53, 以家 ...

53 有咗 35 分時段好耐喇喎

1320 發表於 2022-6-15 11:19

AVBWU291 發表於 2022-6-15 11:17
53 有咗 35 分時段好耐喇喎
所以已放棄左一段時間;P
佢呢個時間表, 睇完同無睇係無分別

Kj2052 發表於 2022-6-15 12:13

應該要加車
你走去入紙減班
叻仔

EvilKo 發表於 2022-6-15 12:13

#以前會就下時間等53, 以家 ...
仲要收車情況下個ETA成日都照SHOW班車出黎
試過30收剩45,ETA show 晒 30 45 00 三班車,但就開得45果班

1320 發表於 2022-6-15 12:26

EvilKo 發表於 2022-6-15 12:13
仲要收車情況下個ETA成日都照SHOW班車出黎
試過30收剩45,ETA show 晒 30 45 00 三班車,但就開得45果班

唔知既仲以為有15分鐘加班服務;P

FBI2 發表於 2022-6-15 12:31

Kj2052 發表於 2022-6-15 12:13
應該要加車
你走去入紙減班
叻仔

一小時一班仲好啦,統一d,反正要搭既點都會搭,要唔搭既開乜班次都唔搭。

Anonymous 發表於 2022-6-15 12:47

FBI2 發表於 2022-6-15 10:33
一小時一班也不為過,不過要全雙層。

繁忙時間半個鐘一班都做到嘅,同埋最弊係繁時出單層多。

出單層而執雞客一多嗰陣,根本好難走翻去車頭拍卡。所以佢出E6M,繁時ATSE已經好好多
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 九巴 53 修訂行車時間表