FBI2 發表於 2022-7-14 16:49

九巴961改道消息

由2022年9月4日起,九巴961每日早繁往灣仔方向,以及每日下繁至晚上往屯門方向,將繞經銅鑼灣。

下圖由 hkitalk.media 小編加上

m_rd08 發表於 2022-8-30 16:53

乘客通告: https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1661848939_1043_0.pdf

CRH5 發表於 2022-8-30 17:45

FBI2 發表於 2022-8-30 10:47
生效日期:2022年9月4日

宣傳單張:https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1661848939_1043_0.pdf

Happypig375 發表於 2022-7-14 17:06

終於大戰962系喇 🍿🍿🍿🥜🥜🥜

VA73@2A 發表於 2022-7-14 17:34

返屯門又係d自殺式走線:L:L

點解唔試吓永興街出?,起碼唔使一出就喺告士打道塞死

andrewyl 發表於 2022-7-14 17:37

上繁 跟 P960 ?
晚上都係跟 P960 返屯門 定入埋電車路行?

GD1570 發表於 2022-7-14 17:40

andrewyl 發表於 2022-7-14 17:37
上繁 跟 P960 繞 ?
晚上都係跟 P960 返屯門 定入埋電車路行?
上繁跟960C/P/S去維園再出告士打道港灣道返會展,
下繁會展開經告士打道及大坑道出怡和街去軒尼詩道。

andrewyl 發表於 2022-7-14 17:51

GD1570 發表於 2022-7-14 17:40
上繁跟960C/P/S去維園再出告士打道港灣道返會展,
下繁會展開經告士打道及大坑道出怡和街去軒尼詩道。

Thanks ! 不過咁兜法,要加幾多車行?
摩頓臺會唔會加站,(即係 936 個站)?
蝕水呢次真係炒花拆蟹。

XL2135/D343344 發表於 2022-7-14 17:54

961經銅鑼灣返會展S形走線
我寧願961跟936擺棉花路好過屈返入灣仔北

2076 發表於 2022-7-14 17:55

屯門大戰 25 號開始,不過 961 入銅鑼灣最傷的唔係 962 系列,而係 P960。夜晚怡和街走唔駛再怕 962B 走車,可以搭 961 轉車返青公了。

kay 發表於 2022-7-14 17:55

條962X仲點還拖;P

932gz6061 發表於 2022-7-14 18:11

我代版友先慶祝定962系收檔先

準時比人搶3成客,下繁跌落15分啦~
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 九巴961改道消息