AE367 發表於 2022-7-28 20:01

未找數的一堆RPP-屯元篇

258P/267X呢,就話會繼續問區議員。
261X呢,就話要等屯匯街整完路先改,最快要今年第三季。:L

其餘就未知幾時找數。:L

68A_ 發表於 2022-7-28 20:11

呢幾日經過屯市好似見屯匯街有工程做緊,唔知係咪關事

m_rd08 發表於 2022-7-28 21:17

你想問E36A幾時找數?裕雅苑好似9月尾先入伙喎;P

JB5571@3B/103 發表於 2022-7-28 21:21

261X/276C重組,屯門去元朗點算

jocosben 發表於 2022-7-28 21:27

JB5571@3B/103 發表於 2022-7-28 21:21
極少人會咁搭,完全唔需要理會,西鐵已經夠哂

AE367 發表於 2022-7-28 21:32

遲啲有B9(不過只有六日假期),如果有回水就perfect。

ccchhhuuunnn 發表於 2022-7-28 21:34

62X冇早繁點飛兆康南?

lsc04d11 發表於 2022-7-28 21:38

我都有時會屯元走 試過3,4次搭261X
但要夾時間
宜家月票都可以”免費”搭E36A ok la...
仲等緊B9打救

冇咪68A囉

非月票客 就一定唔洗理 鐵....
而且屯門去元朗 非月票客揀261X黎搭都好有米播.... 呢個價錢 搭58M/58X/63X/68A/260X/960去紅橋轉A36都仍然平過261X...

GD1570 發表於 2022-7-28 21:40

lsc04d11 發表於 2022-7-28 21:38
我都有時會屯元走 試過3,4次搭261X
但要夾時間
宜家月票都可以”免費”搭E36A ok la...

月票客之後都可以搭埋龍運E線,所以E36A依個選項基本上未來都會榜上有名。

GD1570 發表於 2022-7-28 21:41

屯馬綫
輕鐵
68A
E36A
紅VAN
的士
UBER
單車
步行

你想點揀?

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8