CRH5 發表於 2022-10-29 09:40

E11 系列班次調整

31/10 (星期一) 生效
Ref: http://mobile.bravobus.com.hk/pdf/E202201412a03.pdf (E11/A/B)
http://mobile.bravobus.com.hk/pdf/E202201413a03.pdf (E11S)

lsc04d11 發表於 2022-10-29 10:30

E11S有少少唔明0620搣出黎講 好應該丫 同埋似係撼之前加嘅37H 明明0700 同0707 都只係7分鐘之距 又合乎後面個班次range 咁都分開出黎寫係咪有咩戰略藏背面?

E21A 發表於 2022-10-29 11:58

E11S有少少唔明0620搣出黎講 好應該丫 同埋似係撼之前加嘅37H 明明0700 同0707 都只係7分鐘之距 又合乎後 ...

我諗唯一原因係寫嗰條友根本求求其其1999

KE7066 發表於 2022-10-29 13:08

E11S有少少唔明0620搣出黎講 好應該丫 同埋似係撼之前加嘅37H 明明0700 同0707 都只係7分鐘之距 又合乎後 ...

A11 入機場都係 0850, 0950- 咁寫
唔知呢期係咪見無連貫就會咁

EW9016 發表於 2022-10-29 14:52

開條E11C出港島東啦

AtrHenu 發表於 2022-10-29 16:27

E11S,E11B朝早加車根本想補返E21A格梗改為E21B後個班東涌西往東涌北的學生區內短棍客多過正正經經做過海客多.:lol

AtrHenu 發表於 2022-10-29 16:32

EW9016 發表於 2022-10-29 14:52
開條E11C出港島東啦

不如朝早A12的班次落一落東涌北好過開條唔夠鐵爭的E11東區特班,再者E11C屎水一早預留咗做港島區直去維修區,CX的班次為全日取消E11轉E11A鋪路.

Sita1004-1017 發表於 2022-10-29 17:55

AtrHenu 發表於 2022-10-29 16:27
E11S,E11B朝早加車根本想補返E21A格梗改為E21B後個班東涌西往東涌北的學生區內短棍客多過正正經經做過海 ...

E11B朝早冇加車

反而E11佢又會加返上20-25,仲以為已經會永世30

天空之神 發表於 2022-10-29 20:35

繼續唔做東涌北返工放工客,其實應該將 E11B/ E11S 全日化

E11 改為早繁入機場/ 下繁返港島就算

E11B/E11S 入青馬/東涌轉乘入機場島

AtrHenu 發表於 2022-10-29 23:01

天空之神 發表於 2022-10-29 20:35
繼續唔做東涌北返工放工客,其實應該將 E11B/ E11S 全日化

E11 改為早繁入機場/ 下繁返港島就算

E11係後勤區唯一的過海車點都要留全日囉,最多到時E11B全日過陣E11全日開60分班,兩繁開30.

btw,講到尾屎水應該直接將E11S全日化而唔需要分拆開E11AB,剩係留45-60分俾後勤區算啦.:lol
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: E11 系列班次調整