LN9267 發表於 2023-6-21 20:47

2023-24年度南區RPP總結

https://www.facebook.com/imaging ... R7nJ62MUjA9y3Unk1gl

95、95C、595那組要等修訂方案,4號、971那些會落實。而且會在方案落實後分階段在部分巴士站安裝拍卡機。

AE367 發表於 2023-6-21 21:02

971仲有單層咩。

YUU 發表於 2023-6-21 21:10

好奇除返學日朝早外取消95對鴨脷洲居民有咩影響🤔

LN9267 發表於 2023-6-21 21:12

現在等修訂方案,我估計巴士公司可能留95上學時段安撫地區。

hp8961 發表於 2023-6-21 21:28

珍姐應該係指長者同傷殘人士去完扶康會要喺西邨總站落車,唔接受由御庭園個站行過去

mak5052 發表於 2023-6-21 21:28

LN9267 發表於 2023-6-21 21:12
現在等修訂方案,我估計巴士公司可能留95上學時段安撫地區。

會不會是 95C 都要修改? (配合凱玥入伙, 全日去利南道, 封殺開村巴可能)

horivhyc 發表於 2023-6-21 21:30

點解八達通機唔直接擺係巴士度呢?

hp8961 發表於 2023-6-21 21:31

海洋公園 深灣 黃竹坑站 香港仔 華北 華南 薄扶林 西營盤 上環 中環碼頭,呢個係75號車服務時間以外深灣往中環嘅替代方案,bravo!

kay 發表於 2023-6-21 21:31

將來很多人要落車拍卡
咁落左車先拍影響細好多
當然巴士公司想你唔拍

LN9267 發表於 2023-6-21 21:31

擔心人人去車頭拍卡拖慢車程,見九巴在大西北、將軍澳那些這樣成功就有樣學樣。
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2023-24年度南區RPP總結