LN9267 發表於 2023-9-20 14:15

觀塘區議員就交通服務的意見(2023年9月)

https://www.districtcouncils.gov ... 21/TDTC_27_2023.pdf

這次議員的意見很多,但TD除了A26和說會做A車重組外全部落閘。

sunhoo 發表於 2023-9-20 14:58

油塘想要大老山直車,太公如果俾出八達通數作為落閘理據,就更加令人信服。

JX9097 發表於 2023-9-20 15:37

油塘想要大老山直車,太公如果俾出八達通數作為落閘理據,就更加令人信服。 ...

油塘去大老山已經有88X

tommy14D 發表於 2023-9-20 16:16

油塘想要大老山直車,太公如果俾出八達通數作為落閘理據,就更加令人信服。 ...

88X已經半日直出

sunhoo 發表於 2023-9-20 16:18

JX9097 發表於 2023-9-20 15:37
油塘去大老山已經有88X

議員同太公關注點全部都係本地綫轉長途綫,無提在大老山轉車,唔講真係以為油塘無車直去大老山。

AE367 發表於 2023-9-20 16:19

三五七日就會有議員建議E22P全日

但城巴肯咩:lol

Peter03145212 發表於 2023-9-20 16:21

煩請你睇清楚段文字,議員嘅意見係277x以藍田站為總站,如果由油塘去北區,要先坐14B或14x到藍田轉車,好明顯議員係想有去北區嘅直車,而唔係去大老山嘅直車

tommy14D 發表於 2023-9-20 16:25

Peter03145212 發表於 2023-9-20 16:21
煩請你睇清楚段文字,議員嘅意見係277x以藍田站為總站,如果由油塘去北區,要先坐14B或14x到藍田轉車,好 ...

我記得之前都有人要求用258D換268/269C,令到藍油都有線入到大欖

LAK2 發表於 2023-9-20 16:28

煩請你睇清楚段文字,議員嘅意見係277x以藍田站為總站,如果由油塘去北區,要先坐14B或14x到藍田轉車,好 ...

673:lol

JX9097 發表於 2023-9-20 16:49

AE367 發表於 2023-9-20 16:19
三五七日就會有議員建議E22P全日

但城巴肯咩

你話呢;P
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 觀塘區議員就交通服務的意見(2023年9月)