電腦版 重點文章 新巴士出牌 以fb Messenger聯絡本站

AVD1 正式被除牌 看全部

AVD1 MF5119 已於今日正式被除牌
8 H9 [6 Y$ M. R% D$ u4 \另今日仲有一部ASV及兩部ATE被除牌.
. a& @* V- ]& g  X& D4 H

Advertisement

ATE2 Y1 O6 I* B. N& [$ W
LB67494 \# r5 o# g3 I& p
LB8981. g) `2 o2 Z2 K# n7 L2 p- v3 J/ f

. ~+ z1 s0 X+ P' W9 D7 a8 m短豬
5 m, g! l( J6 s4 K6 Q0 a* a! ZLR5759
; W% L, K* c' g; R  x" \' m
/ p0 h' i1 ?* ~( f2 n, Y今日除埋
  • 3# Ohm
都好嘅,可以免除咗一輪人群聚集
; Z4 O! [9 v6 q0 I: E3 q
8 @+ V; Q2 k( |' |欸,高層唔係話救AVD1咩,定係終於知道救返都曬醫藥費lol

引用: Samuel8204 發表於 2021-6-11 17:56) U1 A. p% b  R; {
欸,高層唔係話救AVD1咩,定係知道終於知道救返都曬醫藥費lol
! w5 `. r( [' ]; u  P7 v
有可能係根本廠方已經提供唔到零件,聽聞呢部樣板某啲件同量產型唔可以共用
富豪車畀得荔枝廠,無論點玩都會被玩爛
  • 7# ATR83
有排行235,係咁上落山唔壞至奇

引用: ATR83 發表於 2021-6-12 00:24* u8 v, h3 b, f. w0 w
有排行235,係咁上落山唔壞至奇

- |$ H2 h* G0 _- Q, w$ L/ X! |) ^大把路線比235更加斜,如果純粹呢個原因令到部車壞,即係AVD1本身都幾廢。🤣

(B2)香港巴士討論 [熱門] [精華]
(B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華]
(B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相
(B4)兩岸三地巴士討論 [精華]
(B5)外地巴士討論 [精華]
(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華]
(B0)香港巴士車務及車廂設備
(B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B7)巴士特別所見
(B11)巴士精華區

(R1)香港鐵路 [精華]
(R2)香港電車 [精華]
(R3)港外鐵路 [精華]