hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 hkitalk.net 站務資源中心 (Z) 站務事宜及分板事務討論 (Z23) LN3210=mb9022=newmb9022=LW9285? 
開啟左側

LN3210=mb9022=newmb9022=LW9285? 

HR1377 發表於 2019-1-9 18:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

5 U0 y7 r7 O2 S9 I% f' k  o3 l9 `7 s6 k/ t
會員LW9285在B0版張貼文章風格與之前被永久停版的mb9022和newmb9022相似,懷疑四名用戶為同一人。相關帖子: 5 ^! U- L+ Y) G! l$ y. w2 u
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-1093167-1-1.html
" o, j+ |; B6 |+ O- O$ j3 K/ T5 m8 s# J) r5 u1 A1 s3 }
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-1088450-1-1.html5 E) P/ S% a; A* Q6 `) N- M) }

7 u- q/ ^$ T7 [* G* ?( Ihttp://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-1105379-1-1.html
  O  v$ w5 Z2 G/ f  Q. c  w
9 W! ?9 r3 s1 W  _2 W% e% x1 W' y8 `, \$ |% z4 q
https://www.hkitalk.net/HKiTalk2 ... =page%3D1&mobile=no
* a: \* q4 h# O1 a- r7 Z
' `& D6 }9 [. Y2 Z) a
3asv6 發表於 2019-1-9 18:40 | 顯示全部樓層
仲有呢個,唔該check埋佢.check到係分身3 T3 v0 _% O" f5 \
永停埋!!
% T0 I9 m; B4 o4 }" M0 ]- ]; @4 f& |7 I1 W
NK6678(uid=189307)% y& q/ X  h' b1 R" i9 q
8 _/ E( K" A  {$ P, R
https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/space-username-NK6678.html& p8 Z5 k  N' x1 M4 |0 v

: H+ v5 T% }: Q( D2 L0 {
未影:V6B: 7架, 55XX: 2架, 15XX 5架
sancouve 發表於 2019-1-9 18:57 來自手機 | 顯示全部樓層

4 m4 m! t! |  O3 E. E我入嚟嘅時候過完呢度嘅程序之後仲要喺Facebook確認身分,點解呢條友可以咁輕鬆開到咁多分身?/ {& y, I/ H: u. Q/ ~8 i
另外,多年前喺另一個討論區(唔記得邊個)開account要手寫一段嘢影上去,admin會唔會考慮參考下?- N+ r- }/ c0 D) s6 N
- H# \. {6 g: D+ M$ ~- r
3asv6 發表於 2019-1-9 19:09 | 顯示全部樓層

sancouve 發表於 2019-1-9 18:577 ~! l' U1 s# G8 t3 p
我入嚟嘅時候過完呢度嘅程序之後仲要喺Facebook確認身分,點解呢條友可以咁輕鬆開到咁多分身?
( [6 V& ?' [4 Y$ i1 m$ [& o另外,多年 ...

! Z$ D3 O/ t# E7 e! P之前呢度都要寫份0野先批入黎的,唔知幾時唔駛?; K! X9 ~+ }& ]+ q* K
用FB戶口可以開呢度戶口開始就可以避唔駛寫份0野
+ G3 D* e( }1 u1 y3 |9 e" v$ Q先0係呢度開到戶?$ _! n! T' H+ v, K7 r* _4 J. T
sancouve 發表於 2019-1-9 19:31 | 顯示全部樓層
3asv6 發表於 2019-1-9 19:09
- Y" \5 t  b* l( a6 }. o$ k之前呢度都要寫份0野先批入黎的,唔知幾時唔駛?
1 }$ r+ Z' D1 W5 E. W( s用FB戶口可以開呢度戶口開始就可以避唔駛寫份0野+ k5 Z$ c0 t5 q- h4 Y  V0 H7 r
先0係 ...
/ A7 X: d# W- |' h3 v6 y( Y
申請有一欄叫「加入原因」(唔知係咪眞係有人睇),過一排批嘅話就變做「非正式會員」,要去Facebook嗰度打個ID落去send訊息畀嗰度admin,過埋嗰關先至升做Level 0會員
( m& i& C7 b( g' u- `$ g9 H, H+ u, f
Ban我啦ban我啦我冇問題㗎我
3asv6 發表於 2019-1-9 19:44 | 顯示全部樓層
sancouve 發表於 2019-1-9 19:31
1 z% W- g' q' T+ F3 ~申請有一欄叫「加入原因」(唔知係咪眞係有人睇),過一排批嘅話就變做「非正式會員」,要去Facebook嗰度 ...
6 `$ y) D; y. E0 I) Q. g- |
開個FB戶口有幾難,email你無限量開都得.
8 G1 R  \0 T/ ~0 G/ i; z透過FB有戶口就0係呢度開到戶口,寫申請
' y! c0 ?; P8 s) I" q) g- @* a原因又唔知有無人睇根本就變左呢度半開放. e' n5 O) E  i7 {. f8 u' h
唔駛申請就貼到文.好在都仲有人知有人開
* f6 N: Q0 {3 v; v8 X; i/ o戶口,如果可以自助啟動戶口睇怕"海生"真
) v" ?0 C8 H% F5 `0 l" r係好快就翻黎!' ]' V& k$ w, {, B

" A& N3 p& R4 b7 l1 X如果呢度真係執得嚴,佢永停左好耐.未見
) N# ?) z: _2 n( u8 W過有人竟要admin向佢道歉,你開幾十萬個
# x3 k# X* e/ T. l  ]( a分身我係道歉吹得我脹.你有料我永停你報6 Q# `/ v, ~. l) f: g; D6 ^# u# {
警吖笨,有料就唔駛躲0係間房做鍵盤戰士
6 A% Y& j0 {! `: l% j- v2 D啦.係執得太鬆先養到0的人0甘惡./ z* ]- R( t$ o( u

" X; U) q" R  G1 n+ x- f% @3 D係唔回佢文,回佢文即係中佢計!尤佢篇文
$ O6 O6 f& ]7 L/ C; q. x鎖算數.太看不眼,未見過有人(戶口)要
; g1 t4 t7 }/ e: d) c求admin道歉0甘惡0甘荒謬0既0野都貼得出
1 [; p* v& C/ M; K" R.你想人永停你都唔駛0甘...
6 A- X( t# K' M0 t( f( E$ M) k% ^" I' }5 }' }% {/ G
https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-1107382-1-1.html
  S  ^8 O1 B5 G. ?8 a+ B! @$ K
( _- T2 i2 f/ q- \7 l