hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 香港巴士討論 (B2) 港島往新界各巴士線大排長龍
開啟左側

[突發!] 港島往新界各巴士線大排長龍

三巴合一 發表於 2019-7-22 21:01 來自手機 | 顯示全部樓層

znc1911e 發表於 2019-7-22 21:08 | 顯示全部樓層
三巴合一 發表於 2019-7-22 21:01
黑衣人先撩者賤,
先撩者賤下一句係乜?
唔洗人教呀嘩

CLS
西鐵無論車站定列車就都係港鐵地方
我就無聽過係班白衣暴徒既家園啦
原來班白衣響西鐵站露宿架?

宜家係班白衣入侵港鐵地方
得閑就去驗下你自己個腦同埋驗下自己隻眼
不過應該就都已經燒壞無得救架啦
TuNg''=) 發表於 2019-7-22 21:19 來自手機 | 顯示全部樓層
想問下936客量又多左幾多?
HN745 發表於 2019-7-22 21:22 | 顯示全部樓層

黑衣人先撩者賤,
先撩者賤下一句係乜?
唔洗人教呀嘩

你一直冇回應過我問題好心就唔好學政府啦 你咁玩冇用架
仲有,你除左識譴責黑衫係暴徒 仲識唔識講其他野?

黑衣人先撩者賤
先撩者賤下一句係乜
唔洗人教呀嘩

我地唔介意你一直出黎做小丑比人笑既
尤其係我就睇哂直播既 唔似某啲人剩係識話黑衫=暴徒 呢啲咁小學雞既玩意
最重要係拎哂武器 我剩係見到被打既有大有細 記者議員 有啲著白衫都比人打
過程入面站內既人比站外人打 係咪拎住枝消防水喉自衛就等同暴徒?
唔該你搞清楚先 一直都係白衫人撩事鬥非先 普通市民遊行完返屋企,唔講遊行啦放工都可以受到白衫人不合理對待 已經唔係打人咁簡單 係恐怖襲擊
你無差別打人扑人同恐怖分子有咩分別??

白衫人先撩者賤 我依句成句還返比你
影響到巴士服務,影響到香港人生計,

又係遊行影響乜乜乜 遊行係基本法比我地咁做 係合法
問題係你警察明知多人仲格硬叫人灣仔停 明眼人都知impossible啦
影響生計? 7仔OK揾咁多又唔見你講下? 講到好似特登搞死交通服務咁

有冇諗過點解要咁做? 連原因都唔講就出黎一味譴責根本就係shameful
坦白講,到今時今日仲盲撐政府高層,警察,幫政府維護既,都係賣國賊黎
年輕人為香港好有乜錯? 就係因為班老一輩委協 到今日年輕人先出黎爭取返
除非你連銀髮,老人家一樣當係暴徒咁罵啦,證明到你份人其實係低智商生物黎
人地保衛家園而發生交通問題,非常切合主題

灣仔遊完行返屋企關你班黑幫鬼事咩
一個北一個南 點樣有關係?

就算我冇家教? 點解要比你班人教?
遊行搞到你元朗村啲? 解釋下好冇?

m_rd08 發表於 2019-7-22 21:23 | 顯示全部樓層
TuNg''=) 發表於 2019-7-22 21:19
想問下936客量又多左幾多?

936 由窗口位變頂閘
tzuyu.taiwan 發表於 2019-7-22 21:52 來自手機 | 顯示全部樓層
黑衣人先撩者賤,
先撩者賤下一句係乜?
唔洗人教呀嘩

好簡單問:你係咪有證據證明喺元朗站經過、著黑衫嘅途人有去示威?
三巴合一 發表於 2019-7-22 22:02 來自手機 | 顯示全部樓層

PC6429_JY6516 發表於 2019-7-22 22:15 來自手機 | 顯示全部樓層
香港黃毛小子 發表於 2019-7-22 22:17 | 顯示全部樓層
三巴合一 發表於 2019-7-22 22:02
非常時期,仲傻下傻下著左件黑衫,證明係新聞白痴,一樣抵打

班禽獸入左車廂後,好似連好心幫佢執眼鏡嘅白衫良民都拳打腳踢。

到時換着你畀人打嗰陣,就唔好喊苦喊忽。

PC6429_JY6516 發表於 2019-7-22 22:17 來自手機 | 顯示全部樓層