hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) ☆☆☆☆☆ five-star award bus picture ☆☆☆☆☆ ...
開啟左側

☆☆☆☆☆ five-star award bus picture ☆☆☆☆☆

edhong 發表於 2006-7-15 22:44 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

petcity 發表於 2006-7-15 22:47 | 顯示全部樓層
簽名被屏蔽
bose_hung 發表於 2006-7-15 22:56 | 顯示全部樓層
原帖由 petcity 於 2006-7-15 22:47 發表

hey, be careful your words and behaviour here
though u dun violate the rules here, but may be someone will
consider u as terrorist and prohibit u enter his teritory

even he is not the president but his name is~~  

係咩?
小弟搵晒成個 iTalk 都唔覺有板友個名同「 president 」一樣喎……

明眼人一睇,
都知道樓主要同邊位「對衡」,
不過唔緊要啦!
只要唔違反板規,
都唔會有問題喎,
係咪?

唔好講相片質素,
過隔離 B2 、 C4 板,
間唔中都出現一D「無可能講得通」o既論調,
睇到大家火都滾,
咁又點o者?
冇違反板規嘛~~
冇佢乎喎……

問心o個句:
小弟唔想 iTalk 「論壇」化,
要「論壇 feel 」的話,
請過主!
 樓主| edhong 發表於 2006-7-15 22:57 | 顯示全部樓層

petcity 發表於 2006-7-15 23:01 | 顯示全部樓層
簽名被屏蔽
petcity 發表於 2006-7-15 23:04 | 顯示全部樓層
簽名被屏蔽
 樓主| edhong 發表於 2006-7-15 23:08 | 顯示全部樓層

bose_hung 發表於 2006-7-15 23:13 | 顯示全部樓層
原帖由 petcity 於 2006-7-15 23:04 發表

仲有,呢度我覺得可以批評他人拍攝技巧既人,Sorry,冇你份~~

如果以「讀者」身份o既身份作「評論」又如何呢?

當然!
小弟拍攝技巧都唔係好,
不過就係因為咁,
所以少貼!
唔似得俾小弟「批評」過o既兩位,
平均做到一日一篇……

小弟真係想知,
做讀者係冇得「有要求」的話,
點解又可以俾某D人「可以批評他人拍攝技巧」呢?
petcity 發表於 2006-7-15 23:21 | 顯示全部樓層
簽名被屏蔽
bose_hung 發表於 2006-7-15 23:25 | 顯示全部樓層

原帖由 edhong 於 2006-7-15 23:08 發表

you have right to angry with them, but please don't write or complain in here. it doesn't have any advantage.

小弟咁做又會有 disadvantage 咩?

小弟自認要求高,
但係對住一D經常發表「內容質素低劣」o既板友,
真係唔忍心俾佢o地經常保持咁低劣o既內容囉……

大家可以抨擊小弟做法,
小分亦願意改變「批評」o既態度,
但係小弟o既出發點係唔會變!
至於手法,
或者要其他 板友出手相助,
協助小弟改變o下喇……