hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) 藝人鄭俊弘何雁詩結婚 全車身巴士廣告
開啟左側

[即日快報] 藝人鄭俊弘何雁詩結婚 全車身巴士廣告

s20131417 發表於 2020-10-24 22:33 來自手機 | 顯示全部樓層

Cedric_JT5803 發表於 2020-10-24 20:59
無論大家係咩角度睇咩評價, 我都祝福呢對新人先。
我反而好奇係個廣告係兩邊嘅fans club一齊落定係另有其人 ...

見到IG最先放相關圖片嘅係帳戶「love_u_both.sf」
但係之後俾兩邊fan club repo咗
s20131417 發表於 2020-10-24 22:36 來自手機 | 顯示全部樓層
s20131417 發表於 2020-10-24 22:33
見到IG最先放相關圖片嘅係帳戶「love_u_both.sf」
但係之後俾兩邊fan club repo咗 ...

另外據上述帳戶限時動態訊息指出,
TN6108今日上廣,
10/27轉掛117("Route 117 starting Oct 27")
有錯請指
SPkent 發表於 2020-10-25 20:14 | 顯示全部樓層
s20131417 發表於 2020-10-24 20:29
離一離題先,有無人有VC9588新全廣嘅相?
聽聞遵理今年花費都唔少喎…

「終於」蒲頭
ME9661 發表於 2020-10-25 22:24 | 顯示全部樓層

s20131417 發表於 2020-10-24 22:36
另外據上述帳戶限時動態訊息指出,
TN6108今日上廣,
10/27轉掛117("Route 117 starting Oct 27")

唔知咁樣賣一架車全車身廣告,仲要指定路線要幾多錢?
rickypapa 發表於 2020-10-25 22:32 | 顯示全部樓層
嘩, 如果真係啲 FANS 自發咁做, 可能明白點解有成為佢的偶像了
s20131417 發表於 2020-10-25 23:16 來自手機 | 顯示全部樓層
ME9661 發表於 2020-10-25 22:24
唔知咁樣賣一架車全車身廣告,仲要指定路線要幾多錢?

想知答案就問Asiaray
PS 佢哋連廣告價目表都唔知有無公開
EX-TL 發表於 2020-10-26 00:57 | 顯示全部樓層

s20131417 發表於 2020-10-25 23:16
想知答案就問Asiaray
PS 佢哋連廣告價目表都唔知有無公開

冇幾耐之前有板友post過啦, 任何款式的車身廣告價目, 一目了然.
EX-TL 發表於 2020-10-26 01:16 來自手機 | 顯示全部樓層
直角=1507 發表於 2020-10-24 21:09
留名佢兩個離婚個陣鞭屍

真係咪話, 當年林曉峰未識康子妮之前原本個女友喺一次意外毀左容, 當時報道話林曉峰會一路照顧佢, 點知唔駛幾耐, 已經話識左康子妮, 仲話要結婚.

而鄭俊弘早年公開同何雁詩戀情時, 我睇到報道時得到嘅反應幾乎一樣, 覺得非常愕然同埋有冇搞錯, 完全唔能夠相信一個男人可以咁樣(雖然我自己都係男人).

如今, 林曉峰 康子妮離婚已成事實, 最好笑係, 當日離婚新聞出左, 我坐緊馬鐵, 電視報緊, 旁邊有一pair男女, 個男嘅話呢pair真係完全冇諗過會散, 我心裡真係暗笑, 一個咁嘅男人(指林曉峰), 我諗無論佢同康子妮中間因為咩事而導致離婚, 其實都係有跡可尋.

如果有一日, 鄭俊弘唔再受力捧, 然後鄭俊弘同何雁詩宣佈離婚, 我亦唔會感到錯愕, 反覺得是很正常的事.

評分

參與人數 1aPower +1 收起 理由
poohpter + 1 雖然我自己都係男人

查看全部評分

s20131417 發表於 2020-10-26 09:41 來自手機 | 顯示全部樓層
EX-TL 發表於 2020-10-26 00:57
冇幾耐之前有板友post過啦, 任何款式的車身廣告價目, 一目了然.

小弟表示:
查「價目表」搵到城新app廣告價目表po文…
EX-TL 發表於 2020-10-26 13:21 | 顯示全部樓層

s20131417 發表於 2020-10-26 09:41
小弟表示:
查「價目表」搵到城新app廣告價目表po文…

距今兩個月, 當時沒有人討論, 個post石沉大海: https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-1180704-1-3.html