hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 舊文庫 生活資訊舊文庫 傳播媒介/流動多媒體/動漫畫 2006勁歌金曲優秀選第三回賽果
開啟左側

2006勁歌金曲優秀選第三回賽果

TP人 發表於 2006-12-17 01:52 | 顯示全部樓層

原帖由 S3V15 於 16/12/2006 22:15 發表

克勤去o左大西洋開演唱會…
所以唔會出席。

第一回優秀選,克勤無獎;
第二回優秀選,克勤都無獎
咁樣今年佢係咪無乜機會於勁歌總選攞獎?
就算"我著十號"未有資格攞,
"天水圍城"都夠啦掛
都攞唔到,陰公......

估唔到 TVB 可以連契仔都對付之餘,
胸襟仲闊到可以頒獎俾頂心彬 ----- 醫神
不過當然醫神本身有資格攞獎

創出自己一片天空  重新領回自我國度
fuwing 發表於 2006-12-17 02:35 | 顯示全部樓層
原帖由 TP人 於 2006-12-17 01:52 發表

第一回優秀選,克勤無獎;
第二回優秀選,克勤都無獎
咁樣今年佢係咪無乜機會於勁歌總選攞獎?
就算"我著十號"未有資格攞,
"天水圍城"都夠啦掛
都攞唔到,陰公..... ...

總選一樣可以有~~
最好例子係舊年劉德華繼續談情~~
優秀選冇而總選係有~~
JX9097 發表於 2006-12-17 13:20 | 顯示全部樓層

克勤唔肯將個婚禮「公開」
有傳因此得罪咗無線
JX9097 發表於 2006-12-17 13:21 | 顯示全部樓層

原帖由 fuwing 於 2006-12-17 02:35 發表

總選一樣可以有~~
最好例子係舊年劉德華繼續談情~~
優秀選冇而總選係有~~

即係《最佳損友》仍然有機會爭金曲金?!
bigfish_hk2 發表於 2006-12-17 13:56 | 顯示全部樓層

由此可以證明無線一向o既宗旨
邊個唔黎就冇獎攞
絕對係公平,公正及公開
福建幫超市有過期30日叉燒包
bigfish_hk2 發表於 2006-12-17 13:58 | 顯示全部樓層
吉文

福建幫超市有過期30日叉燒包
TP人 發表於 2006-12-17 15:05 | 顯示全部樓層

原帖由 JX9097 於 17/12/2006 13:20 發表

克勤唔肯將個婚禮「公開」
有傳因此得罪咗無線

咁克勤梗係唔公開婚禮啦
以前個個公開婚禮盛況的情侶都係離婚收場
無理由為一兩個獎,
而犧牲十多年的愛情,
甚至一生一世的幸福吧
創出自己一片天空  重新領回自我國度
JX9097 發表於 2006-12-17 15:13 | 顯示全部樓層
原帖由 TP人 於 2006-12-17 15:05 發表
咁克勤梗係唔公開婚禮啦
以前個個公開婚禮盛況的情侶都係離婚收場
無理由為一兩個獎,
而犧牲十多年的愛情,
甚至一生一世的幸福吧

呢層當然~
不過無線唔會咁諗嘛
timmylee 發表於 2006-12-17 18:18 | 顯示全部樓層
原帖由 JX9097 於 2006-12-17 13:21 發表

即係《最佳損友》仍然有機會爭金曲金?!

咁樣..年中幾hit 既《有過去的女人》都有機會拎歌曲獎啦...第一回千嬅冇去到...
香港科技大學(北) 91P
LWB--801 發表於 2006-12-17 20:02 | 顯示全部樓層

新人薦場飆星獎:
關楚耀

佢唱咩歌?