hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (A) Life 生活討論區 消費著數及飲食資訊 (A11) 停車場超市易『想』錢呃人的
返回列表 發新帖
開啟左側

停車場超市易『想』錢呃人的

superay 發表於 2007-2-5 18:29 | 顯示全部樓層

剛剛一入網站,就出

You may find your MoneyBack Rewards Card Number cannot be found in our database. Because updating data is still in progress. You can only earn bonus points from your online transactions until your card identity is verified successfully here. Sorry for any inconvenience caused. For any further queries, please email to cs@moneyback.com.hk.

仍未用得!

另外,店內的查分機終於再不會出全名

原本是出「親愛的陳大文」
現在改出「親愛的陳先生」

好了不少。

樓主| Route_99 發表於 2007-2-5 19:28 | 顯示全部樓層
估唔到咁多人都有唔同的經歷, 大公司來一個大笑話!

自從有了易『想』錢咁耐, 我經過新都城的那間停車場超市, 我未試過見到那兩部機係用得的, 稔住上網查分, 剛才連server都死埋, 真係想同誠哥說句『收皮啦』!
Route 99 筲箕灣<->海怡半島
GM 發表於 2007-2-9 17:10 | 顯示全部樓層
原帖由 virus 於 2007-2-4 03:55 PM 發表

你講講下好似係,禮&#21173;用信用卡積分換返來。
原來佢地甘唔老實,依家用禮&#21173;唔係買野咩?
禮&#21173;都係要真金白銀同佢地買。
唔想送分咪唔好攪,人地「歡迎」超市既日日賞,
回贈比佢多之餘 ...

順帶一提:pizza hut用現金&#21173;也是能儲積分的。
U-157星之Kelvin 發表於 2007-2-10 00:10 | 顯示全部樓層

原帖由 Route_99 於 2007-2-5 19:28 發表
估唔到咁多人都有唔同的經歷, 大公司來一個大笑話!

真係想同誠哥說句『收皮啦』!

以誠哥企業的作風,真係一個「嬲」字
我公司想同停車場超市買十萬蚊$100 coupon,準備派俾員工做新年禮物
但停車場超市竟然講一句:「太大額,我唔做你生意」

結果最後同好運來買

件事響我公司仲要由PR傳到去我地呢o的小職員,做茶餘飯後的話題
個個都笑出來,話誠哥有錢都唔賺

如果講誠哥企業點衰,相信講三日三夜都講唔完(下刪一百字)
pac423 發表於 2007-2-10 00:47 | 顯示全部樓層
原帖由 U-157星之Kelvin 於 2007-2-10 00:10 發表

我公司想同停車場超市買十萬蚊$100 coupon,準備派俾員工做新年禮物

結果最後同好運來買

件事響我公司仲要由PR傳 ...

睇完你講既野, 笑o左出黎
以前o的影視會, 要人預先買套票, 跟住執笠,
消委會就會話要大家小心預繳服務

誠哥好聽消委會話喎
ccicoltd 發表於 2007-2-10 00:54 | 顯示全部樓層
原帖由 U-157星之Kelvin 於 2007-2-10 00:10 發表

另一邊廂,銀行卻可把停車場現金券一疊一疊的送給特選客戶,難道大銀行的又不是大額交易?
19 大坑道↔筲箕灣 $4.2
kp3011 發表於 2007-2-10 00:55 | 顯示全部樓層

順 便 想 問 下 重 有 邊 間 分 店 有 卡 發 ?