hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (A) Life 生活討論區 其他討論題目 (N) 大家成個禮拜無上hkitalk, 感覺如何?
開啟左側

大家成個禮拜無上hkitalk, 感覺如何?

lok1032 發表於 2007-4-15 22:08 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

我: 生活如常, 照舊走堂抄功課同人補習去唱K, 但每晚總覺得少o左D野, 還是每晚走去睇下個geocities error page先安樂
3av188 發表於 2007-4-15 23:03 | 顯示全部樓層
當係休息,不過冇左hkitalk真係好唔慣...

感覺好似一隻光碟機冇左隻碟去load一樣
3AV188.HD199
JX9097 發表於 2007-4-15 23:07 | 顯示全部樓層
每日都總要click吓睇吓先安樂
唔上會好唔習慣
GD1570 發表於 2007-4-15 23:38 | 顯示全部樓層

我就覺得無咩野的..
這兒唔開咪去第二間囉
到佢開返咪返來囉...

生日一切如常
都係咁多野做,返工、放工、食飯、瞓覺...
不過總會按入來看看搞掂未..
你有你可愛,我有我好笑。
dennislokawai 發表於 2007-4-15 23:43 | 顯示全部樓層
始終唔慣....
平時返工無野做時就係上iTalk,
呢幾日真係無聊至極......
youtube.com/c/dennislokawai
guia 發表於 2007-4-16 00:07 | 顯示全部樓層
原帖由 lok1032 於 2007-4-15 22:08 發表
我: 生活如常, 照舊走堂抄功課同人補習去唱K, 但每晚總覺得少o左D野, 還是每晚走去睇下個geocities error page先安樂

完全冇影響, 可以去其他FORUM 睇姐
arhang2001 發表於 2007-4-16 00:10 | 顯示全部樓層

如果同以前hkbdb 時代關站比較,而家italk down server好過好多。

而家多左其他forum落腳,人又大左,出左黎做野仲有幾多時間上網丫?
就算有都係做cdrom多。
av220 發表於 2007-4-16 00:19 | 顯示全部樓層
唔多慣, 做野做到悶左, 想上幾分鐘italk 輕鬆下都冇.
但而家有得上返又有d 唔慣.......唔知點解.
DW8306 發表於 2007-4-16 00:34 | 顯示全部樓層
有同冇日子都係咁過架啦...
不過少梗過老地方咁姐
3ASV196 發表於 2007-4-16 02:02 | 顯示全部樓層

hkitalk 是我 IE  的首頁, 每次開 IE都望望...

唔慣一定有...不過唯有上其他網,
相對下, 之前無左 msn 感覺嚴重d ahah
3ASV196.KE7270